Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Dalet анонсувала платформу медіа логістики Dalet Flex for Teams — вона доступна в якості сервісу, який розміщений та обслуговується у датацентрі Dalet. SaaS рішення дає можливість зробити професійні інструменти медіа виробництва більш доступними для медійників, спортивних брендів, та інших користувачів, хто має в цьому потребу.
 
 

Доступні декілька базових конфігурацій, включаючи “Library Management” для управління медіа активами та “Multiplatform Content Distribution” для розповсюдження контенту, вони спростять користувачам використання платформи та дозволять автоматизувати процеси управління медіа та розповсюдження контенту у традиційних, цифрових та соціальних мережах. Завдяки еластичності хмарних рішень, користувачі можуть швидко масштабувати ресурси зберігаючи повний контроль свого бюджету.

«Сучасні цифрові медіа потребують розвинуті інструменти за доступною ціною, прості у використанні та варіативні у розгортанні. Бродкастерів цікавить мінімальний рівень витрат та гнучкість у керуванні та переміщенні ресурсів, незалежно від того, працюють вони віддалено чи в офісі, а також безперервні операції підключення та відключення працівників», – вважає Матьє Зарук, директор з продуктової стратегії медійних продуктів Dalet. «Dalet Flex це хмарне рішення, яке забезпечує надійну опору для різнопланових SaaS сервісів. Ключові робочі процеси, такі як управління бібліотекою та дистрибуція контенту з самого початку створювалися для роботи в хмарі, та завдяки зворотному зв’язку користувачів ми постійно вдосконалюємо цей продукт, щоб спростити його використання та зробити його більш доступним для широкого загалу»

Dalet Flex for Teams працює в хмарі Amazon Web Services (AWS), платформа має всі необхідні інструменти з безпеки, її можна розгорнути за один робочий день. Користувачам достатньо зайти у веб-клієнті щоб отримати повний доступ до робочого простору Dalet Flex. Доступні базові настроювання простору для пришвидшення робочих процесів, включаючи імпорт/експорт, перегляд та підтвердження контенту, а також дистрибуція.

Окремо слід звернути увагу на безпечне масштабування та балансування навантаження — це забезпечить високу доступність та стійкість, усуваючи для бродкастерів потребу в будівництві власної інфраструктури та управлінні накладними витратами. Обслуговування складної інфраструктури візьме на себе Dalet, а користувачі матимуть можливість сфокусуватися на творчій складовій задля створення цікавого контенту, який зацікавить найширшу аудиторію глядачів при набагато менших витратах.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon