Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Розробник програмних рішень для моніторингу якості та відповідності контенту на базі штучного інтелекту, компанія Actus Digital на виставці NAB Show 2022 анонсувала нові функції своєї платформи інтелектуального моніторингу для телевізійних та радіо станцій. Actus 8.0 включає новий модуль мультиекранного запису Actus Synchro з QA моніторингом, а також підтримкою сучасних стандартів ATSC 3.0, SMPTE ST 2110/2022-6/2022-7 та SRT.
 
 

«Actus знову підвищила планку моніторингу якості та відповідності контенту, випустивши платформу Actus 8.0», – розповів Рафі Рено, технічний директор Actus Digital «Медійники будуть в захваті від Actus Synchro — це мультиекран з безліччю настроювань, який задовільнить будь-які потреби бродкасту від лінійного мовлення до ОТТ платформ»

Actus 8.0 дає інженерам інноваційні та зручні інструменти для вирішення різноманітних питань:

Багатоканальна дистрібуція: Actus RVM (Remote Video Monitoring) на платформі Actus 8.0 для багатоканальної відео дистрибуції (MVPD) та розповсюдження на значній території дозволяє інженерам підключатися до телевізійної приставки та вирішувати проблеми у реальному часі, включаючи перевірки, чи правильно встановлено та відображається регіональний рекламний контент. Все це можливо у єдиному інтерфейсі.

Радіо: радіостанціям сподобається моніторинг якості ти система сповіщення про позаштатні події, комплексний підхід дозволить контролювати тисячі радіостанцій за допомоги зручного інтерфейсу.

Новини: нові функції платформи допоможуть новинарям у програмуванні етеру та рейтингуванні контенту у порівнянні з конкурентами, включаючи сповіщення по ключовим словам. Actus 8.0 також дозволяє створювати спільні закладки та обмінюватися нотатками за для спрощення взаємодії у новинній редакції.

Цифрові медіа: Actus Clip Factory Pro дозволяє вручну чи автоматично редагувати медіа кліпи, публікувати матеріали у соціальних мережах, та створювати VOD контент.

Управління активами: Actus Light-MAM підвищить цінність медіа активів, це дозволить користувачам додавати до контенту різноманітні метадані вручну, або автоматично. Завдяки системі штучного інтелекту, користувачі можуть додавати розширені метадані у створену з нуля бібліотеку, або інтегрувати платформу Actus зі вже існуючими МАМ системами.

«В своєї ніші Actus розвивається найбільшими темпами, саме це поціновують мовники у наших рішеннях, разом з доступною ціною та надійністю. Платформа Actus 8.0 поєднує велику кількість інструментів та дозволяє підвищити цінність новинного виробництва, реклами, цифрових медіа та інших підрозділів телевізійної чи радіостанції», – запевняє Кен Рубін старший віце-президент американської філії Actus. «Саме за інновації, які ми пропонуємо для моніторингу, більшість телеканалів обирають платформу Actus»



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon