Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




На галузевій виставці NAB Show 2022, компанія FOR-A показала нову багатоканальну систему обробки сигналів FA-1616, базовану на програмній архітектурі. Завдяки підтримці стандартів SMPTE ST-2110 та ST-2022 I/F, пристрій стане оптимальним шлюзом між SDI та IP архітектурою, а додаткова можливість працювати у режимах IP -> IP та SDI ->SDI дозволяє назвати FA-1616 рішенням для гібридної екосистеми.
 
 

Підтримка IP протоколів забезпечить користувачам підтримку відео високої розподільної здатності, це особливо важливо для зростаючого ОТТ (over-the-top) ринку, та варіативності підключення інфраструктури. Бродкастерам необхідно захищати свої інвестиції в апаратні засоби, та шукати рішення, здатні подолати технологічний розрив. Саме для цього FOR-A створила нову лінійку продуктів, до якої входить FA-1616 — доступний за ціною багатоканальний шлюз до IP світу з великою варіативністю обробки сигналів.

FOR-A FA-1616 доступний у трьох модифікаціях: на 16 входів та 16 виходів, 16 настроюваних входів вводу/виводу або 32 настроюваних входи / виходи задля того, щоб користувач мав можливість налаштувати систему відповідно до своїх потреб. Додаткові плати розширення дозволяють обрати тип сигналу (12G/6G/3G/HD-SDI), відео по IP (SMPTE ST 2022/SMPTE ST 2110), та аудіо інтерфейси вводу / виводу (ембедований звук, AES/EBU, аналогове аудіо, MADI та Dante). Крім того, FA-1616 дозволяє варіативно підходити до таймкоду (LTC/ATC/VITC), високоякісному перетворенню відео (підвищуюча, понижуюча та кросс конверсія, зміна співвідношення сторін, масштабування та кадрування), а також надає інженерам потужні інструменти обробки зображення (перетворення динамічного діапазону та режими кольорової RGB корекції).

Вбудований до FA-1616 кадровий синхронізатор підтримує 4K/12G-SDI/High Dynamic Range/Wide Color Gamut та Video-over-IP (SMPTE ST 2022-6/SMPTE ST 2110), дозволяє одночасно оброблювати 4K UHD та HD відео, використовуючи чотири канали в якості 4K процесора. Інженери матимуть змогу управляти та моніторити стан пристрій у веб-браузері або Ember+, до того ж моніторинг можна здійснювати по протоколу SNMP. Задля надійної, безперервної роботи, всі моделі FOR-A FA-1616 оснащені резервним блоком живлення.

«Програмно-орієнтована архітектура — це найкраще та доступне за ціною рішення для міграції від SDI до media-over-IP екосистеми», – вважає Сатоши Канемура, президент американської філії FOR-A. «Завдяки тому, що функціонал додається програмно, користувач може настроїти систему під свої потреби, без зайвих інвестицій у апаратні рішення. До того ж, це суттєво спрощує роботу у гібридному середовищі з великою кількістю різноманітних форматів сигналу»

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon