Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Один з найбільших мовніків Італії, компанія Mediaset SpA обрала одинадцять waveform моніторів Leader ZEN Series LV5600 для двох ПТС з IP інтерфейсами, а також для декількох апаратних та студій. Автівки налаштовані для роботи поруч з телецентрами Мілану та Риму, а також на виїзних локаціях.
 
 

«Наша мета — побудувати повноцінну IP екосистему передачі сигналів меж телецентром, великими та мобільними студіями», – розповів Мауро Кассанмагнаго, керівник департаменту продакшен та мовлення Mediaset. «Це відкриє можливості розповсюдження та використання широкосмугових сигналів, включаючи UHD без необхідності комутації та маршрутизації відокремлених сигналів аудіо, відео, даних та службового зв’язку. Наші, підключені до IP, архівні системи нарешті стануть доступними для віддаленого виробництва»

Waveform монітор Leader LV5600 забезпечує широкий спектр вимірювання сигналів: упакований в компактний корпус, він дозволяє робити це швидко та акуратно. Компактні розміри та зручна фронтальна панель управління дозволяє використовувати пристрій окремо, або інтегрувати його у виробництво на постійній основі. Можливість оброблювати IP та SDI сигнали буде дуже цінною у сучасному світі гібридного медіа виробництва. Інженерам сподобається можливість одночасно виводити на внутрішній екран декілька джерел сигналу або відстежувати різні параметри тестів. Вимірювання можна відстежувати на внутрішньому дисплеї, або виводити на зовнішній для зручного перегляду всією командою. Найбільш важливою буде повторюваність: вимірювання Leader стабільні та однозначні, їх легко отримати та розповсюдити при необхідності.

«Інструменти, яких потребує Mediaset, включають комбінації трьох опцій: 10 Гбіт IP інтерфейс LV5600-SER05, програмні ліцензії LV5600-SER23 HDR та LV5600-SER28 4K/UHD», – деталізував Джамель Джаді, менеджер з розвитку бізнесу європейської філії Leader. «У такий спосіб користувачі можуть самостійно визначити апаратні та програмні функції, яких потребують та обрати конфігурацію waveform монітора. А всі інші функції додавати при необхідності, включаючи нові формати файлів та протоколи передачі сигналу. Наразі 4K-UHD HDR — це логічний формат для створення нового сучасного контенту, враховуючи розповсюдження 4K-UHD телевізорів. IP середовища в свою чергу все більше набувають популярності при будівництві нових студійних комплексів, а також для існуючих, на прикладі Mediaset, і це можливість інвестувати у своє майбутнє»

Leader LV5600 — це стаціонарний SDI/IP waveform монітор у 3U корпусі на пів реку, оснащений сенсорним дисплеєм на фронтальній панелі. Він здатний забезпечити всі потреби телевізійного комплексу по моніторингу UHD/HD/SD SDI, а також video-over-IP сигналів у гібридному оточенні. Інженерам сподобаються можливості генерації тестових шаблонів, eye pattern дисплей, моніторинг титрів, кольорова CIE діаграма, вимірювання широкого динамічного діапазону, функція focus assist, зручне настроювання екранного простору, TALLY інтерфейс, підтримка 4K/UHD, 10 Гбіт IP вхід та 12G-SDI інтерфейси. Також підтримуються галузеві протоколи SMPTE 2022-6, SMPTE 2022-7 та SMPTE 2110.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon