Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Розробник хмарних та ІР відео рішень, компанія TVU Networks повідомила про перше масштабне використання хмарної платформи коментування TVU Remote Commentator в Азійсько-Тихоокеанському регіоні. В якості офіційного спонсора Південно-східних Азійських Ігор, та технічного партнера найбільшої сінгапурської медіагрупи Mediacorp, TVU розгорнула рішення коментування під час прямої трансляції змагань. В прямому етері коментатори різних країн мали змогу синхронно озвучувати події на екрані.
 
 

Досвід SEA Games, які закінчилися тиждень тому підтвердили, що хмарний сервіс TVU Remote Commentator забезпечив ідеальні умови для сумісної роботи коментаторів з різних віддалених локацій в єдиному медіа виробництві.

Наприклад під час проведення футбольного матчу між Філіппінами та Тімор-Лесте, Mediacorp створила сумісне обговорення між коментаторами IBC з Ханой та командою, що перебувала в штаб-квартирі Mediacorp у Сінгапурі. Завдяки TVU Remote Commentator кожен диктор мав можливість переглядати гру, чути коментарі колег та звуки матчу зі стадіону — і все це відбувалося синхронізовано у прямому етері. В результаті обговорення подій відбувалося природньо та легко, наче всі коментатори разом знаходилися в одному приміщенні.

Для декількох змагань дистанційно підключали коментатора з Сіднею, включаючи синхронні стрибки у воду з 10м платформи та бойові мистецтва серед чоловіків.

«Для нас це перший досвід використання TVU Remote Commentator», – розповів Джунджи Ли, технічний директор Mediacorp з трансляції SEA Games. «Це дуже стабільне та зручне рішення. Ми будемо використовувати його й надалі»

За синхронізацію аудіо / відео стрімів між всіма коментаторами та головною трансляцією відповідала технологія TVU TimeLock. Синхронізація відбувалася автоматично, незалежно від затримки мережі та відстані між диктором та місцем події. TVU Timelock забезпечує безпровідне віддалене виробництво без будь-яких прив’язок.

Завдяки аудіо мікшеру, доступ до якого відбувається через веб інтерфейс, звукорежисер має можливість управляти всіма потоками аудіо від коментаторів, включаючи рівень, запис, включення/виключення та призначення каналів на виходи. Локалізовані потоки від дикторів можна назначати на окремі аудіоканали, або для кожного каналу створювати окремий вихід. Якщо вийти за межи виробництва у режимі прямої трансляції, TVU Remote Commentator також можна використовувати для завантаження файлів записаної закадрової озвучки.

«На Південно-східних Азійських Іграх ми довели, що хмарні робочі простори — це новий стандарт для великих подій», – впевнений Лаймінг Фу, віце-президент з продажів APAC регіону TVU Networks. «Екосистема TVU забезпечує високу якість зображення, яку потребує традиційне мовлення, та розширює межи виробництва завдяки використанню хмарних сервісів. Наші прості у розгортанні модульні SaaS рішення, такі як TVU Remote Commentator, дають мовникам додаткові можливості та дозволяють створювати не тільки якісний звук, а ще й локалізоване покриття з незалежними каналами аудіо. І все це можливо навіть тоді, коли коментатори знаходяться за тисячі кілометрів від місця де відбувається спортивна подія»



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon