Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Компанія RTW відома своїми рішеннями аудіо візуалізації для бродкасту, пост-про та перевірки якості; тепер до її уваги потрапив і контроль моніторингу. Навряд чи RTW можна назвати новачком в цьому напрямку, виробник має багаторічну історію створення моніторів для управління, які й досі використовують телерадіокомпанії. Однак, якщо попередні роки RTW була більш сфокусованою на пристроях для відображення рівня звуку, наразі виробник вирішив більше уваги приділити контролю моніторингу, та випустив TouchControl 5.
 
 

TouchControl 5 це компактний настільний контролер для моніторингу та індикатор рівня з простим інтуїтивним інтерфейсом, оснащений 5-дюймовим сенсорним екраном, а також поворотним регулятором з функцією кнопки для швидкого доступу до різних функцій (включаючи dim та mute). Екран можна налаштувати у браузері за допомоги веб-додатку, TouchControl 5 здатний контролювати до 32 AoIP каналів аудіо, та сумісний з різними форматами від моно до імерсійного в рамках аудіо мережи Dante.

«Ми раді повернутися до контролю моніторингу, саме для цього ми створили оновлений пристрій, розроблений для управління аудіо каналами в ІР аудіо мережі», – розповів Андреас Твейтман, виконавчий директор RTW.

«Без сумнівів, галузь потребує рішення для контролю моніторингу, здатні легко інтегруватися з мережевими протоколами Dante та AES67. До того ж, завдяки сенсорному екрану було цілком логічним запропонувати бонусом наш досвід створення високорівневих рішень для вимірювання та індикації. Наші пристрої можна використовувати прямо з коробки, при цьому, вони здатні розвиватися разом з потребами бізнесу»

Щодо підключення, RTW TouchControl 5 — дуже простий та зручний, але при цьому має безліч опцій. На задній панелі Ethernet порт забезпечує одночасно AoIP підключення та PoE (Power over Ethernet) живлення. Є вхід для студійного мікрофону з фантомним живленням та високоякісний вихід для навушників. При необхідності мікрофонний вхід можна також використовувати для підключення talkback мікрофону, але сам TouchControl 5 оснащений вбудованим мікрофоном, якого буде цілком достатньо для багатьох завдань. Аналоговий лінійний вихід дозволяє підключити пару зовнішніх спікерів, в тому випадку, якщо вони ще не підключені по AoIP.

Прямо з коробки, TouchControl 5 має базовий 4x4 контроль рівня, простий фейдер, 2x2 або 4x1 управління, а також базовий функціонал вимірювання PPM з True Peak та Phase. Опціонально структура ліцензій дозволяє створити максимально гнучке та масштабоване рішення, без необхідності для користувачів фокусуватися на ті функції, в яких вони не мають потреби.

Наприклад, для контролю моніторингу доступна ліцензія моніторингу, яка містить додатковий функціонал, включаючи Downmix, вибір джерела з A/B порівнянням, вибір спікера, калібрований моніторинг (з використанням вбудованого мікрофона або ручний набір), SPL Readout, Solo, Cut, Swap, Phase, Mono, Dim, Mute, генератор тестового тон-сигналу, Talkback, включення пресетів, навушників та лінійного виходу.

Набір функцій RTW TouchControl 5 можна розширити, додавши преміальну ліцензію вимірювання, до складу якої входять PPM та True Peak вимірювання, PPM Scales (у стилістиці TouchMonitor) та VU індикатори.

RTW запевняє, що й надалі буде розширювати перелік ліцензій, це дозволить ще більше кастомізувати TouchControl 5, це дозволить зробити з нього зручний та універсальний інструмент під різні потреби.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon