Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Шведська Polylegio AB використовує сплав розроблених самотужки інструментів разом з мультиекраном Cinegy Multiviewer, який забезпечує підтримку SRT протоколу та допомагає створити глобальну мережу для об’єднання різних локацій. Компанія розроблює власні цифрові рішення для телебачення, які поєднують DVB, IPTV, WebTV та прямі включення. Подробиці проекту розповів співвласник Polylegio Андерс Хеог.
 
 

«Колись ми починали свій бізнес в якості реселера та не менш ніж 10 років користувалися інфраструктурними рішеннями Cinegy, серед наших клієнтів були великі компанії, такі як національний мовник Швеції Sveriges Television. Але з часом ми змінили своє ставлення і продукт еволюціонував у сучасний Cinegy Multiviewer», – пояснив Хеог.

Створений для того, щоб бродкастери та продакшени мали можливість моніторити стріми з супутників, камер, пристроїв відтворення та інших джерел локально та віддалено, Cinegy Multiviewer має щонайменше ще одну безперечну перевагу — це 100% програмне рішення: його можна запустили в лічені хвилини на звичній комп’ютерній ІТ інфраструктурі.

«Polylegio сфокусована на том, щоб до всіх наших інструментів можна було підключитися дистанційно, це стосується і Cinegy Multiviewer де доступні підключення по протоколам SRT та HLS, тобто кожний користувач матиме змогу отримати оригінальну якість в залежності від затримки», – додав Хеог. «Це важливо для тих, хто знаходиться поза межами апаратної або в будь-якій іншій локації, де можна підключитися до інтерфейсу Cinegy. Таким чином ми покращили та розширили функціонал Cinegy Multiviewer та дали можливість користувачам використовувати мультиекран у більш інтелектуальний спосіб»

Cinegy Multiviewer чудово себе почуває у локальній мережі. Polylegio AB використовує комбінацію власних інструментів та SRT підтримку в Multiviewer задля того, щоб створити глобальну мережу, ді різні локації поєднуються у єдиний робочий простір. Це призводить до глобальної маршрутизації, коли користувачі навіть не знають ані того де саме знаходиться джерело сигналу, ані того куди саме цей сигнал прямує — це дозволяє розглядати земну кулю, як єдине ціле.

За традицією, мовники створюють мережу між розподіленими локаціями з локальним моніторингом в кожній з них. Але завдяки Cinegy Multiviewer та Cinegy Route у поєднанні з кількома власними інструментами, Polylegio отримала візуальний та технічний контроль за кожним сегментом всієї мережи. З використанням SRT потоків, візуальні перевірки з низькими затримками та високою якістю стали можливими будь-де.

«Ми обрали Cinegy Multiviewer та інфраструктурні інструменти оскільки вважаємо, що це найпотужніші рішення в галузі — це те, що користувачі інколи недооцінюють. Ми віримо, що в цьому ціновому діапазоні жодне інше рішення не має функціональності та продуктивності Cinegy Multiviewer»

Підтримка Secure Reliable Transport (SRT) — взагалі змінює правила гри, протокол дозволяє передавати стріми по публічній мережі інтернет. Створювати ОТТ версії стрімів стає набагато легше і ми задоволені тим, що Cinegy обрала саме цій шлях.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon