Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Розробник модульних інтерфейсів обробки сигналів для мовників та AV професіоналів, компанія LYNX Technik анонсувала нове централізоване програмне забезпечення LynxCentraal для управління апаратними рішеннями виробника.
 
 

Задля уніфікації всій лінійки програмних рішень LYNX Technik, LynxCentraal поєднує функціонал трьох додатків: APPolo, yelloGUI та greenGUI. Консолідація функцій цих програм (а також додавання нових) у єдиному інтерфейсі дозволяє суттєво спростити управління пристроями. Якщо раніше користувачам доводилося використовувати три різних рішення для управління комплексною інсталяцією LYNX Technik, то зараз для цього достатньо одного ПЗ LynxCentraal — воно може керувати LYNX Technik greenMachine, yellobrik та модулями Series 5000.

Головною метою створення LynxCentraal було бажання надати інженерам операційної ефективності та спростити повсякденну роботу. Зараз користувачі мають можливість контролювати всі аспекти, включаючи дозволи та пов'язані з ними набори функцій для операторів. Крім того, користувачі матимуть можливість створювати персоналізовані віртуальні програмні інтерфейси управління (та шаблони) за допомоги зручного drag-and-drop додавання елементів та органів управління. Такі інтерфейси управління можна назначити багатьом користувачам, завдяки тому що інформація (включаючи дизайн інтерфейсу користувача та профілі операторів) зберігається у файлах, ними можна швидко поділитися для відновлення настроювань.

LynxCentraal дозволяє користувачам конфігурувати стан та системні умови для будь-якого параметра, у випадку коли умова буде виконана — система автоматично запустить завчасно запрограмовані дії. Додатково робочий простір системи можна персоналізувати, щоб оператор міг бачити тільки саму важливу інформацію задля того, щоб спростити йому виконання своїх обов’язків.

Серед іншого функціоналу можна відзначити зручний інтерфейс користувача для навігації та редагування параметрів пристроїв, просунуте виявлення модулів yellobrik та редагування параметрів, світла та темна теми для інтерфейсу, наново створений інструмент CustomControl, а також вперше в програмі з’явився розділ допомоги.

LynxCentraal — це серце централізованої системи управління, що може розвиватися разом з вашою системою. Від однієї стойки з обладнанням до сотень, розташованих в різних локаціях. Програму буде зручно використовувати для контролювання малих чи великих інсталяцій Series 5000, greenMachine або yellobrik.

Разом з іншим програмним забезпеченням, LynxCentraal доступне для завантаження на сайті LYNX Technik.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon