Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Chyron анонсувала нову версію програмної платформи медіа виробництва PRIME 4.5, яка поєднує звичні робочі процеси мовлення з сучасними інструментами для створення та дистрибуції прямих трансляцій контенту.
 
 

Завдяки новому функціоналу та покращенням, PRIME 4.5 дозволяє спростити перехід до хмарних сервісів з трансляцією некомпресованого відео, та дає користувачам можливість контролювати великі потоки даних без необхідності у створенні складних сценаріїв. Також більш ефективними стануть загальний менеджмент даних та автоматизація віртуальних камер у сцені.

«PRIME не тільки підсилить можливості мовників у виробництві шоу, створенні графіки, управлінні контентом та використанні динамічних елементів, а ще й стане супутником вашої еволюції до нових форматів та архітектури», – впевнений Аріель Гарсія, виконавчий директор Chyron. «Нові функції та можливості PRIME 4.5 суттєво спрощують повсякденні завдання інженерів, та відкриють двері до ефективного використання хмарних відео процесів»

Chyron додала хмарний інтерфейс AWS CDI (Cloud Digital Interface) до PRIME 4.5, це дозволить користувачам кодувати, транспортувати та стрімити некомпресоване відео/ аудіо 4K у хмару з Amazon Elastic Cloud Compute (EC2) та AWS Elemental MediaLive. Модулі платформи PRIME можна запустити у високопродуктивних сервісах EC2, звідки стріми можна перенаправляти на інші PRIME системи або створювати ланцюжки дистрибуції з доставкою по IP адресі за допомоги MediaLive. Ці інструменти дають високу мережеву продуктивність та надійність, а також мають все необхідне для успішного використання в робочих процесах.

Оскільки графічне оформлення в реальному часі підтягує дані з різних джерел, PRIME 4.5 суттєво спрощує роботу операторам ефіру, та дозволяє оновлювати інформацію на льоту. Новий статус "while loop" буде безперервно сканувати джерела даних на наявність нових введених значень та автоматично оновлювати панелі управління сценою або навіть запускати базовані на параметрах дії — це набагато швидше ніж використання чисельних скриптів для різних умов. Також є нові інструменти для роботи з об’єктами даних JSON, наприклад "collapse nodes", який зводить розрізнені значення даних у просту та зрозумілу таблицю, а також кастомізовані запроси для пошуку специфічних наборів даних. Важливо те, що користувачі PRIME 4.5 тепер матимуть змогу ставити динамічні запроси та редагувати параметри в залежності від умов, це дозволить більш варіативно адаптувати сценарії роботи під умови використання та спростить управління даними та комплексною графіку під час прямого ефіру.

Перевагу отримають і дизайнери: Chyron PRIME 4.5 дозволяє зменшити час на створення та редагування комплексних сцен завдяки новим інструментам автоматизації та більш ефективній навігації у сцені. Використовуючи новий ефект “billboard” на об’єктах сцени можна обертати їх та відстежувати камерою, з анімацією по ключовим кадрам — це суттєво спрощує накладення прокеєного ведучого на фон віртуальної студії. З боку управління сценою, дизайнери можуть переміщуватися між сценами швидше, а також відмічати всі скрипти пов’язані з об’єктом сцени для швидкого редагування ключових кадрів.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon