Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Sony Corporation of America анонсувала створення окремого підрозділу “Sony Space Communications Corporation”, головною метою якого буде оптичний зв'язок між супутниками, що надають послуги інтернет зв’язку.
 
 

В компанії впевнені: наразі комунікація між низькоорбітальними супутниками та наземними центрами зв’язку занадто складна, саме це логістичне питання намагатиметься вирішити космічний дивізіон. Sony планує впровадити компактні пристрої оптичної комунікації, вони забезпечать IP-орієнтовані сервіси для поєднання низькоорбітальних супутників за допомоги лазерного проміня. SSC планує надавати компоненти оптичного обладнання виробникам, які займаються розробкою супутників.

«Зараз над планетою знаходиться близько 12 000 супутників, та найближчим часом їх кількість буде тільки зростати. Щороку обсяги даних на орбіті збільшуються, однак кількість доступних радіочастот обмежена», – пояснює Кіохеї Івамото, президент Sony Space Communications Corporation (SSC). «Низькоорбітальні супутники потребують постійного зв’язку з наземними центрами в реальному часі, і обсяги зростають кожного дня. Але це є проблемою, оскільки зараз для комунікації супутник має бути безпосередньо над наземним центром. Додатково це потребує ліцензії на використання радіочастот, а також наднизьке споживання електроенергії комунікаційного обладнання, яким оснащені мікро супутники. І це лише частка питань, які виникають у космосі»

Використовуючи оптичні підключення SSC планує забезпечити високошвидкісний зв'язок з компактними пристроями, який майже недоступний з використанням радіо, оскільки для такого типу зв’язку необхідні антена великого розміру та потужний вихід. До того ж, конструювання оптичної мережи передбачає зв'язок не тільки між супутниками та планетою, а також і між супутниками на орбіті. Мета SSC — забезпечити надійний зв’язок у реальному часі між бідь-якою точкою поверхні Землі та будь-яким супутником в космосі. Оптичну комунікацію набагато легше реалізувати ніж радіочастотну, до того ж вона не потребує ліцензування частотного спектра для зв’язку.

Створивши просту у використанні систему міжсупутникового зв’язку, SSC планує збільшити обсяги космічної комунікації та забезпечити мережу супутників надійним та потужним засобом комунікації, щоб сервіси супутникового інтернет могли впевнено працювати в реальному часі.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon