Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




NDI анонсувала, що її оновлений плагін SDK для розробників ПЗ тепер сумісний з рушієм Epic Games Unreal Engine 5 і доступний для завантаження.
 
 

«З моменту коли Epic випустила Unreal Engine 5, ми постійно отримували запити на NDI SDK плагін, щоб більше людей мали можливість поєднати потужний рушій UE5 з технологією NDI та досягти більшого зі своїм відео», – розповів Тариф Сайєд, президент та керівник NDI. «Між NDI та Epic — давні чудові стосунки, і ми співпрацювали більше п’яти років, щоб наші користувачі отримали більшу цінність, і ми дуже раді бачити, як вони використовують потенціал наших технологій задля розвитку віртуального сторітелінгу»

NDI SDK дозволяє системам UE5 шукати, віддавати та приймати відео стріми по ІР, причому алгоритм кодування не має залежності від розподільної здатності та швидкості кадрів, підтримує формат 4K і вище, а також до 16 каналів аудіо. Також плагін включає інструменти для доступу та організації відео в групи, двонаправлені метадані, ІР команди, TALLY та інше.

Завдяки покращеній інтеграції NDI в рушій Unreal, творці отримають повну IP підтримку для входів та виходів аудіо / відео, навіть з альфа-каналом. SDK дозволить створювати комерційні або безоплатні AR та VR без будь-яких роялті, таким чином, як малі, так і великі команди матимуть можливість розширити межі варіативності у створенні візуального контенту. Тепер вони можуть використовувати революційний потенціал NDI технології для розповсюдження відео по ІР з високою якістю та мінімальними затримками.

«Ми в захваті від потенціалу для творців, який відкриває новий SDK плагін для UE5, це дозволить створювати неймовірний 3D контент у реальному часі», – додає Бернт Йоханессен, бізнес директор по Unreal Engine для Бродкасту Epic Games.

«Завдяки NDI команди отримали доступ до багатьох відео джерел в реальному часі, та інструментам Unreal Engine в стандартній мережі, це усуває багато перешкод та знижує складність створення контенту, без будь-якого компромісу в якості. Unreal Engine наразі найбільш відкритий рушій для створення 3D контенту, разом з найбільш впровадженою та використовуваною відео-по-ІР технологією, він майже змітає всі перешкоди та дає більше свободи сторітелерам у створенні чудового контенту»

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon