Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Повертаючись на IBC цього року, розробник програмних технологій по цифровій обробці сигналів, управлінню медіа активами, відео компресії та автоматизації медіа виробництва, компанія Cinegy покаже своє портфоліо 8K та хмарних рішень, які повністю задовольняють нагальні потреби користувачів, та дають простір для росту в майбутньому. Відвідувачі IBC 2022 матимуть можливість ознайомитися з рішеннями Cinegy повного циклу, включаючи сервер відтворення Cinegy Air PRO, систему інжесту Capture PRO, мультиекран Cinegy Multiviewer, транскодер Cinegy Convert та МАМ систему Cinegy Archive, в кожному з них інтегрований сучасний та продуктивний кодек Daniel2.
 
 

На стенді компанії можна буде з перших рук дізнатися, як саме рішення Cinegy дозволяють спростити робочі процеси та допомагають команді працювати більш інтелектуально та продуктивно. Виробник одним з перших почав використовувати відкритий транспортний протокол SRT (Secure Reliable Transport) в своїх продуктах, тож наразі технологія SRT дуже тісно інтегрована в рішення Cinegy, включаючи ліцензії, що усуває всі сумніви щодо правових питань використання такого програмного забезпечення.

«В той час, як хмара виглядає кінцевою зупинкою для всієї галузі, наразі не всі користувачі готові повністю зробити цей перехід. Наша роль, як технологічного партнера, зустріти кожного користувача там, де він зараз знаходиться, та допомогти йому з’ясувати, як саме він може розвивати свій бізнес, щоб дати відповідь всім викликам, з якими стикається галузь, яка відчуває велику динаміку змін», – вважає Ян Вейнер, керівник Cinegy. «Ми створили низку гнучких рішень, яка допоможе мовникам трансформувати свої робочі процеси — частково, або цілком — в той спосіб, який найбільш співпадає з бізнесовими та операційними потребами. Ми будемо раді повернутися на IBC та показати користувачам, як саме ми можемо допомогти вирішити різні складні питання, з якими стикається їх бізнес»

На стенді Cinegy відвідувачі побачать демонстрацію Cinegy Air PRO, та як сервер відтворення може спростити питання багатоканальної доставки, та дозволяє одночасно запускати та управляти великою кількістю каналів з різними настроюваннями в єдиному інтерфейсі. Зручний інтерфейс Cinegy Capture PRO дозволяє операторам знаходячись будь-де в мережі, формувати всі версії контенту для архіву, монтажу та віддаленого виробництва. Здатний працювати в якості сервісу на типовому ІТ обладнанні мультиекран Cinegy Multiviewer дозволяє відображати та аналізувати сигнали від декількох джерел, а також виводити попередження, коли виникають проблеми з сигналом.

Створений для того, щоб виконувати повторювані завдання експорту та перетворення, завдяки попередньо заданих форматів та місць призначення, користуватися Cinegy Convert так просто, як і друкувати документи на принтері — це дозволяє економити час та використовувати його для більш креативних питань. МАМ рішення Cinegy Archive забезпечує розширене ведення журналів та накопичення метаданих, завдяки чому знаходити та повторно використовувати контент стане набагато простіше, а це збереже час та гроші. Слід відзначити, що всі продукти виробника підтримують оновлений та оптимізований кодек Cinegy Daniel2, і це наразі єдиний спосіб відтворення професійних 8K стрімів на типовому апаратному забезпеченні, включаючи ноутбуки.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon