Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Autoscript оновила програмне забезпечення для підкажчика. WinPlus-IP v1.12 дозволяє виводити текст на суфлер з комп’ютера в якості локального відео або NDI стріму, також з’явилася унікальна патентована технологія розпізнавання голосу. Також можливе використання однієї ліцензії для декількох різних інсталяцій.
 
 

Хоча для України це навряд чи буде важливим, Autoscript впровадила в оновленні унікальну технологію ‘Autoscript Voice’ з розпізнаванням арабської мови, та запевняє, що це перше в світі рішення такого роду для систем суфлювання.

«Voice дозволяє в реальному часі контролювати скрипт на суфлері просто проговорюючи слова», – розповів Ібрагім Аккад, регіональний менеджер з продажів Autoscript на Середньому Сході. «Арабська — це офіційна мова в 22 країнах Середнього Сходу, де зараз суттєво зростає мовлення. Це важливе оновлення додає розпізнавання голосу арабською мовою, це усуває для ведучого та технічного персоналу залежність від педалей або ручних засобів контролю».

Маємо надію, що після арабської, Autoscript буде набагато простіше додати розпізнавання української мови.

Серед інших оновлень WinPlus-IP v1.12 отримав нові опціональні Локальну та NDI ліцензії. Це дозволить виводити скрипт безпосередньо з комп’ютера в якості відео виходу або як NDI стрім, тобто тепер XBox-IP або IP-підкажчик не завжди потрібні. NDI інтеграція з робочим Autoscript IP простором дає можливість підключати обладнання сторонніх виробників, включаючи мультиекрани та системи NewTek TriCaster.

WinPlus-IP v1.12 також містить підтримку ліцензій за допомоги апаратних ключів, це означає, що ліцензію можна додати на переносний USB ключ, замість жорсткої прив’язки до комп’ютера. Це дозволить користувачам переносити ліцензію між різними інсталяціями WinPlus-IP.

«Апаратні ключі з ліцензією дають більше гнучкості користувачам», – впевнений Філіп Далгоут, менеджер з продуктів Autoscript. «Це буде цінним, наприклад, для арендних компаній, де оператори можуть за тиждень працювати на декількох різних проектах, апаратні ключи дозволять їм вільно переміщатися без прив’язки до одного комп’ютера-підкажчика. До того ж USB донгли будуть зручним рішенням для ручного аварійного відновлення»

Власники підкажчика WinPlus-IP можуть оновити програмне забезпечення до версії v1.12 і перейти від ліцензування з прив’язкою до ID комп’ютера до ліцензування за допомоги USB ключа.

WinPlus-IP v1.12 стане частиною стандартного комплекту будь-якої нової інсталяції, безкоштовну демо-версію можна завантажити на сайті Autoscript. Користувачі, які придбали WinPlus-IP менше ніж рік тому, матимуть можливість безкоштовно оновити програмне забезпечення.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon