Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Leader Electronics випустила оновлення для IP аналізатора LVB440. Ресурси моніторингу трафіку та сигналів тепер доповнені інструментами генерації сигналів, а також можливістю відстежувати та аналізувати «SR Live Metadata». Також для JPEG XS ST 2110-22 доступні аналіз компресії, вимірювання субтитрів, звук 7.1 та 5.1, а також loop режим постійного збору пакетів даних.
 
 

Інженери матимуть можливість створювати контейнер з опорними сигналами локально за допомоги графічного інтерфейсу або дистанційно по NMOS протоколу. SDR та HDR сигнали, наприклад кольорові смуги можна настроїти до специфічної розподільної здатності або швидкості кадрів, це суттєво спрощує процес настроювання системи. Також можна створити контейнери для представлення відео та аудіо джерел, потреба в яких виникне на таймлайні. Мережеві підключення, наприклад віддалені джерела від ПТС чи студії, можна завчасно протестувати, щоб підготуватися к прямій трансляції.

Leader додав підтримку декодування та відображення “SR Live Metadata” в свої waveform монітори та растеризатори лінійки ZEN ще в четвертому кварталі 2019 року, тепер цей функціонал доступний в LVB440 при підключенні до ІР мережи. “SR Live for HDR” [Reference 2] формує частини процесів мовлення, коли контент транскодується з 4K HDR або HD HDR. Використовуючи метадані, джерелом яких може стати кожна камера, Leader LVB440 дозволяє інженерам ідентифікувати та коригувати потенційні загрози швидко та ефективно.

Управління Leader LVB440 відбувається за допомоги HTML-5 браузера, підключитися до систем можуть до восьми локальних чи віддалених користувачів. Аналізатор дає можливість інженерам в реальному часі відстежувати стан стрімів з різною розподільною здатністю в декількох локаціях.

При підключенні до первинної та вторинної мереж, Leader LVB440 дозволяє моніторити та аналізувати надмірність за стандартом SMTPE ST 2022-7, який використовується для безшовного та захищеного переключення. Інженери мають інструменти аналізу PTP синхронізації, включаючи виявлення джерела синхросигналу, точність таймінгу та індивідуальну затримку потоку. Підтримуються стандарти SMPTE ST 2110, ST 2022-6 та ST 2059-2 PTP, а також відкриті мережеві медіа специфікації.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon