Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Panasonic повідомила, що Mediapro Group використала платформу медіа виробництва Kairos для висвітлення кіберспортивних змагань з FIFA 21 в Іспанії: eLaLiga Santander.
 
 

Як повідомляє виробник, платформу було обрано оскільки вона спроможна адаптуватися до виробничих потоків під час медіа виробництва. Під час пандемії, яка спричинила суттєві зміни для всієї галузі, гравці вимушені були підключатися до змагань зі своїх домівок. Сьогодні, KAIROS використовується для збору всіх сигналів з віддалених камер, а також вхідних сигналів зі двох відокремлених студій. Фінальну трансляцію розповсюджують по цифровим платформам, таким як Twitch або YouTube.

IT/IP платформа відеообробки сигналів Panasonic KAIROS створена на базі відкритої архітектури та дозволяє переключатися між відео стрімами. Вона дуже гнучка щодо входів та виході, відокремлена від будь-яких форматів та розподільної здатності, повноцінно використовує CPU/GPU процесори та забезпечує масштабованість з використанням необмеженої кількості шарів (layers), управляти якими можна за допомоги інтерфейсу.

«Panasonic KAIROS — це відеомікшер, який стоїть відокремлено серед інших моделей на ринку», – вважає Джорді Сакаса, режисер ефіру Mediapro. «Це дуже зручний, інтуїтивний та потужний інструмент для накладання шарів та формування сцени. Зазвичай нам потрібно багато чого компонувати в сцені, включаючи PiP і в цих питаннях KAIROS — це ідеальне рішення, він дозволяє формувати нескінченну кількість сцен. Легке компонування стрімів в кадрі дозволяє нам діяти швидко і вирішувати будь-яку непередбачувану проблему майже миттєво під час трансляції»

Його доповнює технічний директор студії Mediapro в Барселоні Роберто Йєламос: «Гнучка природа системи дозволяє нам використовувати попередні інвестиції в SDI інфраструктуру разом з сучасними рішеннями, включаючи NDI, дистанційне управління, моніторинг та конфігурування. Ще одним важливим для нас моментом є повноцінна підтримка SMPTE 2110 протоколу»



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon