Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




30 років — це довгий період. Весь цей час рішення Calrec задовольняли комплексні потреби аудіо виробництва британського провайдера ПТС та технічних сервісів, компанії EMG. І саме це стало причиною розширення співпраці з виробником при створенні сучасного Центру Віддаленого Виробництва в Стретфорді (район Лондону). Ця інсталяція підтвердила, що у всіх проектах виїзного медіа виробництва EMG цілком довіряє обладнанню Calrec.
 
 

Центр в Стретфорді розширить можливості чотирьох існуючих Центрів EMG, розташованих в місті Хай Віком. Стретфордський буде забезпечувати дистанційне UHD, HDR та Dolby Atmos виробництво футбольних матчів Англійської Премьер Ліги для каналу BT Sports.

«EMG прагне до інновацій та намагається розширити межі за допомоги технологій», – розповів Саймон Фостер, голова Аудіо підрозділу EMG «Співпраця з Calrec еволюціонувала від відносин між постачальником та покупцем до справжнього технологічного партнерства. І цей проект засвідчує наше тісне партнерство»

Центр у Стретфорді створювався з урахуванням 8K, тож EMG обрала інфраструктуру 12G для відео тракту. Для аудіо встановлено 56-фейдерну Artemis разом з ІР консоллю Type R. Остання виконана у компактному форм-факторі та дуже зручна для відтворення музики. Поєднує тракт мережева технологія Calrec Hydra 2 разом зі шлюзом Calrec AoIP Gateway. Зараз це забезпечує підтримку протоколу SMPTE 2110 для консолі Type R, а в майбутньому може стати базою для майбутніх підключень. Додатково EMG використовує компактну систему віддаленого виробництва Calrec RP1.

Робочий аудіо простір дозволяє співробітникам Центру віддалено управляти всіма аудіо сигналами за допомоги RP1. Звукорежисери можуть дистанційно контролювати параметри EQ та динаміки, та забезпечувати IFB мікси в реальному часі. Інші сигнали від ПТС, яка обслуговує матч подаються до RP1 через MADI інтерфейс. Сигнали службового зв’язку підключені до віддаленої мережи Dante, до неї підключений і RP1. Взагалі, більше 200 сигналів оброблюються та ембедуються в ПТС, зі всіма сигналами, які поступають до Центру через різноманітні підключення.

«Ми працюємо з Calrec багато, багато років. Ключова мета цього проекту — це, з одного боку, просте поєднання традиційних та AoIP технологій, що є вирішальним в сучасних умовах. З іншого — ми хочемо дати звукорежисерам знайомі та звичні інструменти», – додав Фостер. «Calrec — це один з лідерів галузі, їх рішення цілком задовольняють наші комплексні вимоги, та дозволять опиратися на них у майбутньому»

«Коли компанія зосереджується на переході в ІР, дуже важливо не втратити знайоме та зручне, і це потребує чіткого плану міграції. Це дозволить людям здійснити перехід з тією швидкістю, яка їм здається зручною», – підкреслив Ентоні Харрісон, менеджер з продажів Calrec. «Дуже приємно, що EMG визнає потужність та гнучкість наших консолей та мережевих рішень, забезпечуючи своїм глядачам найкращий досвід перегляду масштабних подій»

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon