Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Японський виробник, компанія FOR-A анонсувала свої плани щодо галузевої виставки IBC 2022. Відвідувачі побачать на стенді низку ІР рішень, включаючи оптимізовані для бродкасту транспортні технології від AMMUX.
 
 

Компанія зосередиться на практичній стороні розгортання 4K Ultra HD, а також прямих трансляціях на базі протоколу NDI. Все це реалізовано в апаратних рішеннях FOR-A, включаючи відеомікшери, матричні комутатори, сервери та систему повторів, а також в комплексній системі Integrated Live Production System.

Нова програмна ІР архітектура, яку просуває FOR-A, отримала глибинну інтеграцію з софтовою ІР технологією від AMMUX, разом вони стануть серцем найновіших REMI рішень виробника. Кодування та декодування з низькими затримками, захищений транспортний протокол RIST (Reliable Internet Stream Transport) для одночасного управління відео, аудіо стрімами, потоками даних та командами для обладнання, операційна система AMMUX максимально оптимізована для використанні в бродкасті. Вбудований Web Real-time Communication (WebRTC) усуває потребу в специфічному плеєрі або шлюзі, та забезпечує вільний доступ до файлів з будь-якого місця через веб браузер.

Відвідувачі IBC 2022 на стенді виробника побачать новий багатоканальний процесор FA-1616 з програмною архітектурою, який цілком підтримує останні вимоги 12G 4K та гібридного робочого простору SDI/IP. Завдяки інтерфейсам SMPTE ST-2110 та ST-2022, FOR-A FA-1616 стане оптимальним шлюзом між світами SDI та IP, а також між IP та IP або SDI та SDI. Така варіативність дозволяє назвати FA-1616 найкращим рішенням для гібридної SDI та IP екосистеми. Пристрій успадкував все найкраще від багатоканального процесора FA-9600, тож він підтримує up, down та cross конверсію, обробку кольорів та управління просторами кольорів.

Задля того, щоб забезпечити галузь рішеннями для прямих трансляцій та віддаленого виробництва, де змішана купа різних форматів сигналу, FOR-A покаже своє рішення для гібридного виробництва, сумісного з SDI та NDI. Створена на основі популярного відеомікшера HVS-490, та оснащена додатковим модулем HVS-NIF, система стане наявною демонстрацією гібридного виробництва з SDI та NDI відео, а також з декількома джерелами Zoom стрімів.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon