Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Компанія Actus Digital повідомила, що національний суспільний мовник Словенії RTV обрав платформу інтелектуального моніторингу Actus для перевірки контенту на відповідність стандартам.
 
 

Платформа Actus допомагає RTV Slovenija спростити питання створення, редагування та публікації медіа кліпів (Clip Factory PRO). Платформа усуває потребу в додатковому професійному відео редакторі або застарілих системах редагування — це зменшує витрати та спрощує робочі процеси медіа компанії.

Actus Clip Factory PRO дає можливість RTV Slovenija швидко перепрофілювати контент для власної VOD платформи та новинного веб-сайту. Платформа Actus забезпечує розширені опції редагування та експорту, це прискорює публікацію контенту та збільшує залучення глядачів. До того ж, платформа Actus дозволяє включати та виключати сегменти в кліпах, додавати метадані та графічні бампери до та після кліпу, а також обирати відповідні профілі задля прискорення процесу створення кліпів. RTV Slovenija використовує платформу Actus для запису національних та регіональних каналів в full HD, зберігаючи найкращу якість відео. Система оброблює суміш з SDI та IP відео.

«Actus Clip Factory PRO — це простий та зручний у використанні робочий простір для монтажу, нарізки кліпів та перепрофілювання контенту», – розповів Анцимер Анже, голова з питань цифрових медіа RTV Slovenija. «Ми використовуємо Actus Clip Factory PRO декілька років і зараз оновилися до останньої версії на базі HTML5. Actus — це надійне та зручне рішення, воно дозволяє одночасно публікувати контент онлайн та на VOD платформі і робити це швидко та ефективно»

Більш того, платформа Actus дозволяє RTV Slovenija обирати програму з EPG (Electronic Program Guide), ідентифікувати та автоматично видаляти всі рекламні вставки, і потім публікувати редаговану версію, використовуючи те ж саме брендування та настройки транскодування зі збережених профілів. Кліпи створюються в декількох відтвореннях, згідно EPG, з розширеними метаданими.

«Ми раді, що RTV Slovenija прийняла рішення оновитися до сучасного покоління платформи Actus», – додав Сіма Леві, виконавчий директор Actus Digital. «RTV Slovenija — це чудовий приклад, як наша інтелектуальна платформа моніторингу виходить за межи ведення лог файлів щодо відповідності стандартам. Вона забезпечує мовникам єдине рішення для профілювання контенту та створення цифрових медіа кліпів»



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon