Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




На галузевій виставці IBC 2022 виробник професійного звукового обладнання, компанія Calrec покаже декілька незалежних консолей, які будуть одночасно працювати від пари базових блоків ImPulse IP в режимі резервування, включаючи фізичні апаратні консолі та віртуальні в додатку Calrec Assist на ПК.
 
 

Calrec називає ImPulse найпотужнішим DSP рушієм у світі, з повноцінною підтримкою SMPTE 2110. Завдяки сумісності з веб-інтерфейсом Calrec Assist, та апаратними консолями Calrec Apollo і Calrec Artemis, рушій ImPulse забезпечить власникам консолей виробника простий та доступний спосіб оновлення до IP екосистеми.

ImPulse дає можливість одночасно розгорнути до чотирьох незалежних просторів мікшування на одному ядрі, при цьому незалежно від того де будуть розташовані мікшери, кожен з ним матиме доступ до 1458 каналів.

Браузерний інтерфейс Calrec Assist дозволяє створити віртуальну консоль, тож звукорежисер матиме змогу мікшувати аудіо на ноутбуці чи ПК. Завдяки сумісності з іншими продуктами Calrec, мовники можуть спростити робочі процеси, підвищити ефективність витрат та збільшити різноманіття трансляцій.

Модульна звукова консоль Calrec Type R може знаходитися в одній мережі з надійною консоллю Brio, з підключенням через шлюз IP Gateway. Бокси Calrec Gateway дають користувачам можливість користуватися мережею Hydra2, яка з одного боку доповнить IP мережу, а з іншого — дозволить зберегти попередні інвестиції та отримати переваги робочого ІР простору. Також, шлюзові технології спрощують навчання персоналу та дозволяють мовникам здійснювати перехід в свій спосіб.

Консоль Calrec Type R пропонує користувачам переваги розподіленого медіа виробництва та варіативність робочого простору. Повноцінна ІР-підтримка дозволяє створювати віртуальні робочі місця, інтегровані зі станційними системами автоматизації, наприклад, Sony ELC, Ross Overdrive та інші.

Type R дозволяє створити повністю автоматизоване медіа виробництво з можливістю в реальному часі підстроюватися під зовнішні фактори за допомоги браузера. До того ж, її портативні апаратні елементи буде легко додати, коли в цьому виникне потреба.

Наразі конфігурація Type R складається з трьох апаратних опцій: банк на 6 фейдерів, велика LSP (Large Soft Panel) та мала SSP (Small Soft Panel) панелі. Кожну можна живити від стандартного PoE комутатора.

На виставці IBC 2022 Calrec розширить цей перелік ще однією панеллю Talent Panel, яка дозволить гостям студії переключатися між декількома джерелами сигналу. Інформація буде доступна на РК екрані, також можна контролювати рівень гучності у навушниках за допомоги поворотного регулятора. На чотири апаратні клавіши можна назначити окремі функції, наприклад talkback, анти-кашель та інші, щоб мати все необхідне під рукою.

Новий блок GPIO для Type R, виконаний в форм-факторі 1U, дає додаткові 32 x виходи (GPO) та 32 входи (GPI) для взаємодії із зовнішніми системами: серверами відтворення, телефонними гібридами тощо. Функціонал можна додати на фізичні клавіши панелі фейдерів Type R, софт панелі або до веб-інтерфейсу, та настроїти в додатку Calrec Connect



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon