Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Виробник обладнання для тестування та вимірювання сигналів для мовної галузі, компанія PHABRIX додала портативний інструмент до лінійки растерізаторів Qx. Виконаний у корпусі 3RU, QxP отримає функціонал популярного QxL та буде оснащений сенсорним 1920 x 1200 екраном з діагоналлю 7”. Пристрій стане оптимальним рішенням для студійної / виїзної роботи з SDR/HDR сигналами, включаючи контроль якості, та R&D оточення. PHABRIX покаже новий QxP на галузевій виставці IBC 2022 в Амстердамі.
 
 

PHABRIX QxP створений для роботи в 25GbE UHD IP інфраструктурі, на відміну від інших моделей лінійки його можна використовувати в будь-якому місці телецентру завдяки опціональній V-mount площадці для підключення акумулятора. Дисплей з сенсорним управлінням та додатковий HDMI вихід для підключення зовнішнього монітору, дозволяють одночасно виводити на екран до 16 інструментів. За словами PHABRIX, QxP має все необхідне щоб спростити настроювання простору медіа виробництва, незалежно від типу та розміру інфраструктури. QxP здатний працювати в HD, UHD, SDR, HDR, SDI та IP екосистемі для традиційного або віддаленого виробництва контенту.

Підкреслюючи свою готовність до робочих процесів наступного покоління, QxP має розширену ІР складову, включаючи SMPTE ST 2110 та 2022-6 протоколи, разом з підтримкою 444 та 422, YUV, та RGB відео форматів. Для ІР виробництва в реальному часі пристрій забезпечує доступ до генерації та аналізу HD/3G/UHD/EUHD 2110 навантаження по загальним SFP28/25GbE інтерфейсам. Стандартний комплект поставки містить SDI опцію для гібридної SDI/IP інфраструктури з повноцінним набором інструментів для перегляду аудіо, даних та детектування Dolby сигналу.

QxP забезпечить найкращій в класі waveform моніторинг у компактному форм-факторі, це дозволить інженерам вільно та легко вирішувати важливі питання в студійних, пост-про та інших проектах.

«Ми раді представити галузі останнє поповнення популярної T&M лінійки Qx на цьогорічній IBC Show», – розповів Філіп Адамс, засновник та виконавчий директор PHABRIX. «Створений на потужній платформі QxL, новий QxP зібрав неймовірну кількість функцій в компактному 3RU корпусі для підтримки сучасних робочих процесів. Наразі велика кількість мовників має потребу об’єднувати робочі процеси традиційної SDI інфраструктури з сучасною ІР екосистемою, та мають необхідність додати комплексно 4K та HDR технології до існуючого HD виробництва. Для надійної роботи такого середовища важливо мати універсальний, портативний та компактний растерізатор, щоб відстежувати всі події, які відбуваються в системі. Ми віримо, що QxP — саме те рішення, яке вирішить всі ці питання, та можемо довести це відвідувачам IBC»



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon