Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Компанія NDI оновила протокол передачі медіа по ІР до v.5.5. Остання редакція містить нові інструменти маршрутизації, розширений аудіо функціонал, додаткові можливості віддаленого підключення та інше. NDI 5.5 забезпечує потреби хмарного, локального та гібридного виробництва для бродкасту.
 
 

«NDI 5.5 вийшов слід за плагіном NDI SDK для Unreal Engine 5, це підкреслює наше бажання забезпечити галузь операційним «клеєм», щоб творчі люди мали можливість майже інстинктивно використовувати його в повсякденному медіа виробництві, а також дати нашим партнерам платформу, що постійно розвивається для створення власних продуктів»,  – повідомив Таріф Сайєд, президент NDI. «Для нас важливо, щоб користувачі мали можливість отримати найкращій досвід: NDI 5.5 має чудові елементи, які тільки зміцнюють позиції NDI в якості стандарту №1 для візуального сторітелінгу, створення контенту та виробників обладнання зі всього світу»

NDI 5.5 найкращим чином підходить тим хто хоче взяти всі переваги гнучкості ІР мереж при створенні контенту, запевняють в компанії. Реліз містить прості, але разом з тим ефективні зміни, які дають більший контроль, більш швидке з’єднання з функцією talkback при підключенні віддалених джерел у NDI Remote, підтримку декількох джерел в NDI Webcam та інше.

Новий NDI Router

Чим більший масштаб виробництва – тим більшим може бути головний біль управління великою кількістю входів та виходів. Новий, безкоштовний додаток NDI Router дає можливість перенаправляти NDI джерела на входах на обрані виходи в один клік.

На кнопки можна назначити індивідуальні назви та стилі, користувачі матимуть змогу попередньо переглянути джерело — це дуже простий та зручний спосіб управляти входами та виходами без необхідності обслуговувати кожен стрім по одинці.

Advanced NDI AudI/O

NDI AudI/O тепер має SDK, завдяки якому можна підключити будь-який аудіо пристрій в якості NDI джерела без використання додаткового обладнання сторонніх виробників, та використовувати його як незалежне джерело. Це суттєво спрощує робочі процеси, зберігає час та зменшує загальний рівень складності системи, запевняють в компанії.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon