Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




AJA анонсувала портативний та продуктивний ColorBox з унікальним алгоритмом перетворення кольорів та обробки LUT таблиць: він забезпечує чітке та точне перетворення кольорових просторів для прямих трансляцій, медіа виробництва та пост-про. Завдяки підтримці декількох режимів HDR та SDR конверсії, ColorBox спрощує питання завантаження, редагування та зберігання різних профілів, та створення референсних зображень зі збереженням точності кольорів для всього ланцюга виробництва.
 
 

Поява ColorBox — це відповідь AJA на зростаючі обсяги медіа виробництва та стандартизації 4K/UltraHD HDR з управлінням кольорами та LUT, пристрій дає необхідні інструменти для контролю за зовнішнім виглядом контенту під час прямої трансляції або запланованого мовлення. Інженери AJA зробили ColorBox максимально варіативним, він буде однаково корисним рішенням в будь-якому сценарії: це стало можливим завдяки 12G-SDI входу/виходу, а також виходу HDMI 2.0 з підтримкою сигналу до 4K/UltraHD 50p 10-bit YCbCr 4:2:2 та 25p 12-bit RGB 4:4:4. ColorBox має режим AJA Color Pipeline (ACP) з 33-крапковим 3D LUT процесором та чотиригранною LUT інтерполяцією, чотири вбудованих 1D LUT з можливістю настроювати окремо, та дві 3x3 матриці, які настроюються користувачем. Власники ColorBox також отримають переваги вбудованого коректора RGB кольорів та ProcAmp, розширені LUT, матриці та бібліотеки зображень, потужні можливості захвату та відтворення, управління метаданими та інше. Все це можливо завдяки веб-інтерфейсу.

В цілому ColorBox має п’ять режимів, активувати один з них можна в будь-який час.

  • AJA Color Pipeline (ACP)
  • Colorfront
  • ORION-CONVERT (Опціональна ліцензія. Перегляд з водяними знаками)
  • BBC HLG LUT (Опціональна ліцензія. Перегляд з водяними знаками)
  • NBCU LUT

«Створений на базі відзначеного нагородою HPA ядра Colorfront Engine, новий режим Colorfront Mode в пристрої ColorBox пропонує сучасне перетворення між SDR та HDR контентом», – розповів Вільям Фейтнер, технічний директор Colorfront. «На відміну від традиційної обробки за допомоги LUT, алгоритми Colorfront Engine відтворюють модель сприйняття людини, та забезпечують бездоганне перетворення без артефактів»

«ORION-CONVERT було розроблено, коли клієнти Cromorama потребували індивідуальні перетворення з управлінням кольорами. Простий та зручний інтерфейс користувача разом з безпрецедентним керуванням дозволяє впоратися з найбільш складними питаннями під час прямої трансляції та у випадку епізодичного файлового контенту», – додає Пабло Гарсія Соріано, засновник та голова підрозділу кольорів Cromorama. «Впроваджуючи ORION-CONVERT в новий пристрій AJA ColorBox, ми використали оптимізовану обробку з плаваючою комою, яка дає більшу точність ніж та, яку можна досягнути стандартними LUT рішеннями»

ColorBox — це ультра-низькі затримки, висока щільність обробки 4K/UltraHD та набір функцій перетворення SDR/HDR/WCG кольорів, упаковані в компактний корпус. Пристрій дозволяю контролювати джерело сигналу до перетворення, зображення після перетворення та захватувати кадри разом з метаданими, включаючи відео ID, конфігурацію тракту, та додаткові текстові позначки. Ці кадри можна зберігати локально та експортувати на комп’ютер за допомоги веб-інтерфейсу.

Вбудований USB OTG порт дозволяє користувачам швидко налаштувати ColorBox по WiFi за допомоги USB WiFi адаптера сторонніх виробників. Виходи 12G-SDI та HDMI 2.0 дозволяють локально переглядати 4K/UHD відео, а режим 12G-SDI loop through — використовувати для підключення до інших пристроїв.

Особливості ColorBox:

  • Підтримка сигналів до 4K/UltraHD 50p 10-bit YCbCr 4:2:2 та 25p 12-bit RGB 4:4:4
  • Вхід/вихід 12G-SDI з наскрізним режимом
  • Вихід HDMI 2.0
  • 5 режимів: AJA Color Pipeline, Colorfront, NBCU, BBC HLG, ORION-CONVERT
  • Розширена обробка кольорів з використанням AJA Color Pipeline: 1D LUTs, 3x3 матриці та 3D LUT вузли для корекції зображення
  • Окремі ліцензії для різноманітних потреб обробки зображень, включаючи BBC HLG LUT та ORION-CONVERT з оптимізованою обробкою з плаваючою комою, забезпечують більшу точність ніж стандартні LUT бокси
  • Легкий, компактний форм-фактор корпусу: можна використовувати в десктопному варіанті або встановити до чотирьох пристроїв в стійку 1RU
  • Простий інтуїтивний веб-інтерфейс з можливістю попереднього перегляду сигналу. Захват кадру 4K/UltraHD зі збереженням в 16-біт файлах формату.TIFF, .JPEG, або .PNG
  • Потужний вбудований генератор тестових шаблонів для простої та зручної перевірки тракту
  • Розширений API/SDK для стороннього контролю за параметрами
  • Ультра-низька затримка в проходженні сигналу
  • Вихід HDMI 2.0 для 4K/UltraHD HDR забезпечує доступний за ціною локальний моніторинг на дисплеях користувачів.
  • Порт USB OTG разом з WiFi адаптером забезпечує бездротовий доступ до веб-інтерфейсу там, де відсутня мережа Ethernet

«Надійна, високорівнева обробка кольорів та моніторинг вже давно стали необхідною складовою при створення контенту, задля покращення взаємодії з глядачами, і саме для того, щоб задовільнити ці потреби, інженери AJA розробили ColorBox. Він базується на нашому багаторічному досвіді в HDR та технології перетворення, а також плідне партнерство з іншими експертами в сфері науки кольорів. Це допомогло нам створити пристрій з неймовірним та гнучким функціоналом», – вважає Нік Рашбі, президент AJA Video Systems. «ColorBox здатний суттєво спростити управління кольорами, та моніторинг на знімальному майданчику: будь то телебачення, виробництво серіалів чи фільмів, пряма трансляція події, виробництво реклами чи іншого контенту.»

AJA ColorBox доступний для замовлення, разом з додатковими ліцензіями BBC HLG LUT та ORION-CONVERT.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon