Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Sony Electronics розширила лінійку Cinema новою PTZ камерою. ILME-FR7 оснащена повнокадровим сенсором, змінним E-mount об’єктивом та pan/tilt/zoom (PTZ) функціоналом. Остання модель кінематографічної лінійки має з одного боку віддалене управління, а з іншого — все необхідне для зйомки кіно, творчої роботи в студії чи прямих трансляцій.
 
 

«Кінематографічний вигляд все більше стає поширеним в галузі мовлення та в прямих трансляціях, оскільки це дає нові можливості для того, щоб розповісти історію», – вважає Янг Чєнг, віце-президент підрозділу Imaging Solutions Sony Electronics. «Останні пару років ми спостерігаємо зростання віддаленого виробництва контенту або в відокремлених локаціях з обмеженим доступом. Саме для таких проектів ми розробили FR7: вона поєднує гнучкість притаманну PTZ камерам разом з чудовою візуальною складовою, яку дає кожна камера лінійки Cinema»

Інженери Sony оснастили FR7 повнокадровим 35mm CMOS сенсором Exmor R з приблизно 10,3 ефективних мегапікселів та широким діапазоном у 15+ stop (запис у профілі Sony S-Log 3), а також pan / tilt / zoom (PTZ) функціоналом і це вперше для кінокамери. Також камера підтримує широкий динамічний діапазон, дає мінімальний шум, та має кінематографічне боке. Вона оснащена чудовим сенсором, який має неперевершену чутливість ISO до 409 600 (настройки користувача при зйомці в умовах низької освітленості)

На відміну від багатьох поворотних камер Sony FR7 має вузол кріплення E-mount — він дозволяє використовувати широкий діапазон об’єктивів, включаючи лінійку G Master. Сама можливість обирати лінзи з фокусною відстанню від 20мм до 1200 мм — дає необмежений простір для творчості.

Перелік можливостей Cinema Line, які дають камері кінематографічну картинку:

  • Настройки чутливості ISO розширені до 409 600 при зйомці в умовах низької освітленості
  • Завдяки діапазону 15+ stop камера дає низький рівень шуму та м’які відблиски
  • До переліку пресетів сцени входить S-Cinetone для природніх напівтонів — це важливо для здорового вигляду шкіри, м’яких кольорів та чудових відблисків. Можливість получити бажане зображення при зйомці суттєво зберігає час на етапі пост-про. Режим Cine EI дозволяє виставити базову чутливість на значення ISO 800 або ISO 12800 відповідно до умов освітлення, щоб зменшити шум та зберегти вигляд незмінним. Цей режим буде найкращим для пост-продакшен, оскільки він дозволяє використовувати кольорові простори Sony S-Log3, S-Gamut3 з широкою гамою та S-Gamut3.Cine
  • Доступна зйомка зі швидкістю кадрів до 120 fps 4K (QFHD) та 240 fps FHD надає креативні можливості для емоційного кінематографічного вигляду

Завдяки новому веб додатку, панорамуванням, нахилом, зумом, фокусом, включати запис та відтворення, а також керувати всіма настроюваннями камери можна інтуїтивно з планшета або комп’ютера в браузері. Більш того, декілька користувачів матимуть змогу підключатися одночасно, для моніторингу відео з FR7. Також доступний багатокамерний моніторинг — відео з декількох камер можна дивитися дистанційно з одного пристрою.

Sony FR7 можна встановити на триногу, закріпити під стелею за допомоги опціонального кріплення CIB-PCM1 або в іншій локації з обмеженим доступом, та віддалено керувати панорамуванням, нахилом та зумом камери. FR7 сумісна з апаратним пультом управління Sony RM-IP500 для багатокамерного виробництва — він дозволяє суттєво зменшити кількість персоналу при роботі на проекті. Одного RM-IP500 достатньо для управління до 100 PTZ камер, він має зручний джойстик для управління панорамуванням, зумом та нахилом камери.

Також підтримується інфрачервоний пульт управління для найпростіших операцій з FR7.

Серійне виробництво Sony FR7 розпочнеться у листопаді 2022. До комплекту FR7K входить сама камера FR7 та об’єктив SELP28135G, а от стельове кріплення CIB-PCM1 треба буде купувати додатково.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon