Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Виробник професійного освітлювального обладнання для бродкастної галузі та кіновиробництва, компанія Litepanels анонсувала нову лінійку студійних пристроїв Studio X LED Fresnel. Це стало можливим завдяки співпраці Litepanels та Quartzcolor: нові пристрої дають природнє світло для студійного виробництва.
 
 

В основу лінійки Studio X LED Fresnel закладено багаторічний довід американської Litepanels у виробництві освітлювального обладнання. Він поєднаний з не менш цінним досвідом італійського виробника Quartzcolor, пристрої якого відомі у всьому світі.

«LED панелі Litepanels встановлено в багатьох студіях всесвітньо відомих мовників, та користувачі давно питають про Bi-Color пристрої з лінзою Френеля такої ж якості, щоб доповнити світлову схему», – розповів Майкл Герберт, менеджер з продуктів Litepanels. «Пристрої Quartzcolor Fresnel забезпечують високу якість, точність кольорів згідно ССТ. Це надійні та зручні пристрої, які цілком доповнюють наші панелі, та дозволяють розгорнути повноцінну світлову схему»

Доступно шість моделей

Якісне світло нових LED пристроїв дозволяє отримати природній вигляд шкіри. Вони дозволяють змінювати потужність проміння від 0-100% з настройкою температури від 2700°K to 6500°K. Світильники Studio X Bi-Color Fresnel цілком відповідають студійним потребам та дозволяють показати людину в кадрі максимально реалістично. Також доступні моделі з теплим та холодним світлом.

Всього в лінійці доступно шість моделей з розміром лінзи від 13 см до 35,5 см. Кожний пристрій формує направлений промінь з можливістю змінювати розмір плями — це дозволяє максимально точно висвітлювати людину в студії.

Найменша модель лінійки Studio X2 має потужність 60Вт, 13 см лінзу та ширину кута — 10°-49°, це дозволяє формувати потік світла 2300 люкс на відстані 3 м (фокусований). Найбільша модель Studio X7 має потужність 360Вт, 35,5 см лінзу та кут — 6°-57°, на відстані 3 метри він формує потік до 28116 люкс (фокусований). Доповнюють лінійку моделі Studio X3, Studio X4, Studio X5, а також Studio X6. Studio X3 та більші моделі мають інтегровані роз’єми RDM-DMX вхід/вихід, а також PowerCON True 1 вхід/вихід роз’єми. Всі пристрої комплектуються чотирма поворотними стулками. Завдяки продуманому температурному режиму, виробник гарантує, що LED пристрої матимуть змогу працювати більш ніж 50000 годин.

Комбінація LED панелей та Френелів

«Світильники лінійки Studio X потребують на 85% менше енергії у порівнянні з традиційними Френелями, також вони виробляють менше тепла — ф все це разом дозволяє суттєво зменшити операційні витрати», – підкреслив Герберт. «Мовники переходять до LED світла задля ефективності, і ми намагаємося запропонувати їм найкращу комбінацію LED панелей та Френелів, щоб допомогти мінімізувати енергоспоживання без жодної загрози якості»

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon