Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




На виставці IBC 2022 виробник професійного звукового обладнання, компанія Calrec Audio анонсувала нову мікшерну аудіо систему, яка відповідає сучасним потребам медіа виробництва. Завдяки особливому дизайну, який дозволяє легко адаптуватися до вимог медіа, Calrec Argo пропонує новий підхід к мікшуванню: він дозволяє розірвати географічні кайдани між обробкою та управлінням.
 
 

Argo — це сучасна консоль, створена за модульним принципом, вона доступна зі змінними панелями управління та підтримує перевірений часом інтерфейс Calrec Assist UI. Її модульна панельна система дозволить бродкастерам швидко та легко адаптувати апаратну панель управління до своїх унікальних вимог мовлення, з двома рядами фейдерів на моделі Argo Q та одним на більш компактній Argo S. Також Calrec впровадила розширену систему шаблонів користувача, яка дозволяє майже миттєво змінювати інтерфейс консолі під конкретні вимоги та користувача.

Консолі збудовані на оновленій версії відомого IP ядра Calrec ImPulse. Саме ядро може знаходитися будь-де, розташування контрольної панелі взагалі не пов’язано з місцезнаходженням ядра. Один ImPulse дозволяє розгорнути до чотирьох незалежних мікс просторів, включаючи доступ по публічній мережі інтернет. Кожен мікшер може оброблювати більше 2350 каналів на одну консоль — цієї потужності вистачить навіть для масштабних подій та імерсійного виробництва.

Фізична контрольна панель стала більш зручною, завдяки оптично зв’язаним сенсорним екранам, звукорежисери швидко отримають зручну візуалізацію. Софт-панелі збагачують досвід користувача, тоді як апаратні панелі дозволяють створювати необхідний функціонал та зберігати його в якості шаблону — це спростить використання панелі та зробить її більш інтуїтивною.

Панелі Argo змінні, їх можна розташувати там, де вони необхідні. Це суттєво спрощує питання зростання, розвитку та адаптації під конкретні умови використання та потреби, також це означає, що панель легко розділити для суб-мікшування в іншій локації.

Як і всі консолі Calrec, Argo має обов’язкове для таких рішень резервування. Всі елементи управління можна дублювати, тож звукорежисер може використовувати будь-яку панель для доступу до входів та управління. При поєднанні з резервним апаратним забезпеченням, Argo забезпечує беззбійний обмін SMTPE пакетами із другим шаром апаратного резервування для гарантованої безперервної трансляції.

Доступні опціональні AoIP модулі вводу/виводу, які можна підключити безпосередньо до контрольної панелі. Завдяки можливості підключення до кожної секції консолі безпосередньо, звукорежисер матиме різноманіття опцій підключення сигналу, це дозволить більш ефективно використовувати кабелі та збереже простір в стійці.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon