Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Компанія Fujifilm анонсувала новий об’єктив FUJINON HZK25-1000mm F2.8-5.0. Боксова лінза з 40- кратним зумом, вузлом кріплення PL Mount та фокусною відстанню 25-1000 мм пропонує на сьогодні найкращі показники масштабування серед лінз для сенсорів S35 та більшого розміру.
 
 

Fujifilm запевняє, що HZK25-1000 — це справжній взірець інженерної думки. Це стосується не тільки вражаючої фокусної відстані, але й того, що максимальна діафрагма в режимі телефото всього лише F5 (1000мм). Якщо порівняти з Canon CINE-SERVO 50-1000mm — то він має T8.9 для 1000мм. Так, Canon значно менший та легший, але його неможливо використовувати при низький освітленості, наприклад при зйомці концертів, при максимальному наближенні.

Інженери FUJIFILM провели певні дослідження та зібрали зворотній зв'язок професіоналів кіно та бродкастної галузей перед тим, як розпочати роботу над новою моделлю. Це виявило потребу в PL Mount об’єктиві з великою фокусною відстанню, здатному покривати різноманіття крупних сенсорів.

Цифрові кінокамери з більшим за розміром сенсором ніж у B4-mount камерах, стали доволі популярними для трансляції спортивних та масштабних подій. Використання камер з великим сенсором дозволяє формувати захоплююче зображення з м’яким ефектом боке та широким динамічним діапазоном у прямому етері. Хоча традиційні об’єктиви для односенсорних камер можуть бути оптимальними для зйомки кіно та реклами, їх показник зуму значно менше в порівнянні з B4 моделями, а характеристики об’єктивів при масштабуванні та фокусуванні відрізняються від тих лінз, які використовуються для прямих трансляцій.

Двоформатна система

Завдяки двоформатній системі, HZK25-1000 може підтримувати два розміри сенсорів. Тобто об’єктив можна використовувати з великоформатним та Super 35mm сенсорами. HZK25-1000 дозволяє знімати з однаковим полем зору для обох форматів. Однак, щоб покрити повнокадровий сенсор вам доведеться використовувати вбудований 1,5 кратний екстендер.

При використанні 1,5 кратного екстендеру фокусна відстані збільшиться до 1500 мм. У поєднанні з великоформатним сенсором, оператор матиме змогу знімати ракурс, який можна порівняти з Super 35mm при збереженні максимальних оптичних характеристик.

HZK25-1000 здатний формувати світлову пляму 28.5мм для всього діапазону масштабування при використанні камери з Super 35mm сенсором, або 41.3мм для всього діапазону масштабування при використанні камери з сенсором еквівалентним повнокадровому 35mm.

Оптична стабілізація зображення

HZK25-1000 став першим комерційним боксовим об’єктивом для великих сенсорів з вбудованою системою оптичної стабілізації зображення. Вона використовує останнє покоління механізму протидії вібраціям та унікальну систему керамічних кулькових роликів Fujifilm. Це не тільки забезпечує антивібраційні заходи проти струсу від опори та вітру, а й від тремтіння рук, що в цілому дозволяє отримати чітке зображення.

Інші можливості

Патентовані оптичні технології Fujifilm допомагають зменшити аберації завдяки використанню асферічних лінз з великою апертурою та якісно відполірованого флюоритового скла. Виробник запевняє, що це дозволяє запобігти випадкових ореолів, відблисків та зсуву кольорів, об’єктив забезпечує високу оптичну продуктивність.

В додаток до стабілізації HZK25-1000 має всі надсучасні технологічні досягнення, які вже стали стандартом для бродкастних об’єктивів FUJINON:

Автоматичне відновлення при ослабленні освітлення ARIA (Automatic Restoration of Illumination Attenuation)

Віддалений Back-Focus

Автоматична корекція хроматичних аберацій

За словами виробника, FUJINON HZK25-1,000mm F2.8-F5.0 буде доступний навесні 2023, щодо ціни наразі інформація відсутня.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon