Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Panasonic анонсувала 4K PTZ камеру нового покоління, яка поєднує високоякісне відео разом зі зручним у використанні дизайном. AW-UE160W/K здатна формувати чітке зображення навіть в умовах слабкого освітлення, що стане дуже корисним при трансляції подій наживо та у медіа виробництві.
 
 

Варіативність зйомки з використанням панорамування нахилу та зуму доповнює світлочутливість сенсора 2000 LUX та підтримка широкосмугового NDI протоколу.

Panasonic AW-UE160 — це професійна студійна камера, оснащена 20-кратним оптичним зумом та системою автофокусу з детекцією фази для швидкого фокусування та утримання об’єктів в кадрі, що швидко рухаються.

Ба більше, UE160 стала першою PTZ камерою, що підтримує ІР відео стандарт SMPTE ST2110, а також бездротову передачу в мережі 5G за допомоги USB модему.

Камера має зворотній вхід для комунікації та індикацію TALLY для визначення, яка в багатокамерному виробництві дозволяє визначити активну камеру. Також, завдяки функції кадрування з масштабуванням, режисер матиме можливість створити відео під різними ракурсами з однієї камер при зйомці в HD.

Камера оснащена новітнім оптичним фільтром, який дозволяє усувати муар, а також підтримує кодек Panasonic 4K V-Log для спільного використання з кінокамерами лінійки VariCam та бездзеркальною Lumix.

Це забезпечує схожість зображення між різними камерами та суттєво спрощує корекцію кольорів на пост-про.

Широкий динамічний діапазон та широка гамма кольорів доступні в двох просторах: V-Log та V-709 — їх можна назначити незалежно на кожен вихід. Також, камера сумісна з простором HDR HLG BT 2020.

UE160 легко адаптується до різноманіття вже існуючих камерних систем завдяки підтримці High-Bandwidth NDI, NDI|HX, SRT, FreeD, RTMP/RTMPS.

Користувачі матимуть змогу одночасно створювати 4K трансляцію, формувати кадри сцени, контролювати матрицю кольорів, віддалено керувати камерою за допомоги Remote Operation Panel, комплексно управляти декількома камерами та багато іншого.

UE160 має вбудовану в об’єктив двохосьову оптичну систему стабілізації зображення, а також електронну стабілізацію для корекції та компенсації вібрацій.

Також в камері є два XLR аудіо входи, порти HDMI, Ethernet та SFP для IP підключення, щоб транслювати 4K відео з максимальною швидкістю 250 Мбіт та мінімальними затримками. UE160 сумісна з дистанційним сенсорним контролером AQ-RP150.

Наразі Panasonic не визначив, коли саме розпочне серійне виробництво UE160, відомо, що вона традиційно буде доступна в білому та чорному кольорах, та вийде в 2023 році.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon