Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




AJA Video Systems випустила оновлення v1.13.2 для багатоканального UltraHD та HD відео рішення BRIDGE LIVE. Прошивка розширяє NDI можливості та додає новий функціонал спрощення процесів віддаленого виробництва, співпраці, потокової передачі та доставки сигналу. BRIDGE LIVE v1.13.2 включає підтримку серверів NDI discovery та NDI груп, вивід 4K NDI 50fps, новий interlace детектор MBAFF H.264 та можливість давати на вхід до 100 NDI джерел.
 
 

BRIDGE LIVE створений, щоб спростити транспортування багатоканального UHD та HD відео між некомпресованим 12G-SDI та стрімінговими кодеками, включаючи NDI, H.265, H.264, MPEG-2 та JPEG 2000. BRIDGE LIVE v1.13.2 отримав новий рівень підтримки для серверів NDI discovery, який спрощує пошук NDI джерел у мережі та дозволяє управляти ними у централізованому реєстрі всіх NDI джерел. В якості альтернативи для автоматичної функції NDI discovery, використання discovery серверів буде зручним рішенням для виробничого простору, де діють значні обмеження або навіть заборони на multicast DNS (mDNS) трафік — це стало звичайним явищем для багатьох хмарних сервісів. Discovery сервери підтримують весь функціонал NDI, я коли використовуються, NDI може працювати в unicast режимі для майже кожної інсталяції.

BRIDGE LIVE v1.13.2 отримав підтримку NDI груп, де джерела можна організувати та розподілити по категоріям задля того, щоб спростити управління NDI стрімами. BRIDGE LIVE v1.13.2 дозволяє віддавати стріми 4K 50fps для рендерінгу або фіналізації на робочих станціях, а для більш комплексних потреб медіа виробництва пристрій може взаємодіяти більш ніж зі 100 NDI джерелами. Додатково, BRIDGE LIVE v.13.2 має функцію, яка може розрізняти черезрядкову розгортку (interlace) MBAFF H.264, включаючи визначення порядку полів.

«BRIDGE LIVE — це потужне високорівневе рішення корпоративного класу, здатне підтримувати більшість потреб медіа виробництва та стрімінгу», – вважає Нік Рашбі, президент AJA Video Systems. «Щоб спростити робочі процеси та допомогти медіа професіоналам віддавати якісні стріми, ми додали у BRIDGE LIVE v1.13.2 ряд NDI функцій, які допоможуть створити більш гнучкі простори для медіа виробництва»



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon