Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Chyron анонсувала перше велике оновлення хмарної платформи медіа виробництва Chyron LIVE, яка забезпечує мовникам можливість відео мікшування, накладання анімованого графічного оформлення, виводу повторів, телестрації та аудіо мікшування у єдиному веб-інтерфейсі.
 
 

Оновлений Chyron LIVE 1.2 має зручний набір графічних шаблонів, завдяки яким бродкастери матимуть змогу швидко створювати унікальне графічне оформлення для спортивного та іншого медіа виробництва. Додатково, v.1.2 спрощує питання імпорту медіа, управління прямою трансляцією та аудіо коментування.

«Завдяки Chyron LIVE, ми перенесли до хмарної екосистеми анімоване графічне оформлення, яке ви могли раніше бачити в контенті топових спортивних мереж. Наразі цей сервіс може використовувати кожна організація, яка створює спортивні програми наживо», – розповів Матье Йерль, старший віце-президент з питань стратегії Chyron. «Це потужна можливість для всіх, хто створює сучасний контент, вона здатна експоненціально збільшити загальну вартість медіа контенту, однак, ми вважаємо, що графічний дизайн ймовірно стане повсякденним набором інструментів і для невеличких продакшенів. Новий комплект шаблонів містить табло з рахунком, годинники, нижню третину, переходи при повторах та багато іншого. На мій погляд, найважливіше те, що всі ці елементи за лічені секунди можна додати до медіа виробництва, вони мають безліч параметрів для настроювання кольорів, даних та зображень. І все це дає професійний та сучасний вигляд вашому контенту»

В додаток до нових графічних шаблонів, користувачі PRIME CG матимуть можливість завантажувати власні графічні сцени до екосистеми Chyron LIVE. Новий модуль прямого завантаження додатку PRIME Designer може відправляти декілька сцен до одного або багатьох Chyron LIVE проектів, забезпечуючи в реальному часі повну інформацію щодо прогресу завантаження для обох систем. Для того, щоб отримати змінні зображення та відео, користувачам Chyron LIVE достатньо перетягнути контент зі свого комп’ютера до вкладки LIVE у браузері.

LIVE 1.2 також містить новий модуль коментування (Commentary), який забезпечить інтерфейс коментаторам, що працюють дистанційно. Їх голос буде підключено до системи виробництва з можливістю моніторингу потоків під час спортивної події. Озвучування коментаторів приходить за допомоги потоків SRT та відображається в якості джерела у програмній консолі мікшування аудіо LIVE. Додатково коментатори можуть отримувати чисте mix-minus аудіо, замість того, щоб слухати програму із власним голосом.

Ще один новий модуль "Instant Replay" додає Chyron LIVE можливість створення повторів та телестрації, користувачі матимуть змогу натисканням однієї клавіши створити автоматичний кліп повтору на п’ять секунд та видати його в ефір. Для цього передбачені нові ефекти переходу на повтор та з нього на трансляцію, вони входять до загального комплекту графічних шаблонів Chyron LIVE 1.2.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon