Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Напередодні цьогорічної церемонії нагородження Rise Awards 2022, названо жінку, яку визнали найвпливовішою особою цього року — це Даніела Вейнер, яка обіймає посаду керівника Cinegy. Сама церемонія відбудеться 30 листопада в Стратфорді. Щиро вітаємо наших колег з цією нагородою.
 
 

Народжена у Великій Британії, Даніела Вейнер — співвласник та керівник компанії Cinegy, яка створює продукти автоматизації та управління медіаконтентом для броадкастної галузі.

Для Cinegy поняття родини — це найважливіша річ, вона в серці кожного співробітника компанії, саме таке ставлення керівництва допомогло персоналу від початку війни в Україні. Під керівництвом Даніели та менеджменту Cinegy, в перші дні війни команда вирушила до України, щоб вивезти співробітників та їх родини до безпечного Мюнхену. Разом з Сонею Чакаровою та Філіпом Ковелом, Даніела Вейнер поєднала більш ніж 400 бродкастних та медійних компаній, а також приватних осіб, щоб забезпечити Українські телеканали та медіа видання ресурсами, рішеннями та обладнанням, які й зараз допомагають медійникам висвітлювати події військової агресії. Також їх ініціатива продовжує підтримувати біженців, та допомагає знайти їм свої ролі в європейських ЗМІ.

«Для мене це велика честь отримати нагороду Жінка року. Дуже просто, коли тебе номінують в категорії Бізнес, однак я була здивована і навіть приголомшена, коли дізналася, що отримала нагороду в категорії Жінка року. Це неможливо описати словами. Зараз я перебуваю в компанії неймовірних, надихаючих жінок, і я вдячна Rise за те, що мої дії щодо опікування моєї команди, яка постраждала від війни в Україні, визнані важливими», – поділилася Даніела Вейнер – співвласник та керівник компанії Cinegy.

«Для мене велика честь оголосити Даніелу Жінкою року. Ця нагорода підтверджує її співчуття до інших, її внесок та неймовірну роботу по підтримці співробітників та їх родин, які оказалися в епіцентрі конфлікту. Даніела — це надихаюча рольова модель для всіх нас», додала Керрі Вутен, керівниця Rise

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon