Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Panasonic Connect випустила безкоштовне програмне оновлення v.1.3.2 для платформи медіа виробництва KAIROS, яка містить нові можливості та функціонал.
 
 

Користувачі матимуть можливість використовувати інтеграційний протокол RossTalk за допомоги ключа активації AT-SFE01 RossTalk (докуповується окремо) — це дозволить управляти в реальному часі графічним програмним забезпеченням Ross XPression прямо у платформі KAIROS.

«Створюючи це програмне оновлення та інтеграцію з популярним протоколом RossTalk, Panasonic показує наше прагнення орієнтуватися на потреби клієнтів та ще більше розширити можливості KAIROS», – роз’яснив Бред Рошон, менеджер KAIROS Group. «KAIROS — це ідеальне рішення для мовників та медіа професіоналів, які прагнуть вийти за рамки обмежень застарілих систем, це IT/IP орієнтована платформа, насичена сучасними інструментами та інтерфейсами для творчого підходу в медіа виробництві, без будь-яких обмежень у форматах»

KAIROS v.1.3.2 забезпечить операторам покращену видимість мережи виробництва, додатковий доступ до лог-файлів системи, можливості резервування для більшої цілісності та управління системою.

«Чим більше професіонали медіа та розважальної галузей прагнуть вийти за межи задля створення вражаючого контенту, тим більше вони потребують зручну, легко контрольовану систему з потужними засобами управління та сучасними методами мережевого захисту — саме в цих питаннях KAIROS найкращий»

Оновлення v.1.3.2 має дві нові функції резервування, включаючи управління KAIROS Core для створення резервних копій, а також резервування ST-2022-7 для мережи (тільки для KC1000), яке дозволяє створювати комплексні та швидкі виробництва. Після оновлення, оператори отримають розширений доступ до системних та операційних журналів даних, тож вони матимуть змогу легко відстежувати стан мережи та швидко вирішувати будь-які позаштатні ситуації.

KAIROS побудовано на серверній CPU/GPU архітектурі, яка обходить обмеження застарілих FPGA/Firmware рішень та дозволяє легко створювати простори обробки та мікшування відео, незалежно від розподільної здатності та формату. До того ж, система має все необхідне для сучасного мовлення, включаючи підтримку SDI, ST 2110 та стрімінгових форматів. Щоб отримати всі переваги v.1.3.2, власники можуть завантажити оновлення KAIROS на сайті Panasonic.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon