Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Після 25 років використання, іспанська радіостанція La Casa Encendida вирішила оновити свої студії та зупинила свій вибір на технологіях AEQ: центром системи стала цифрова аудіо консоль AEQ Forum IP Split разом з інформаційною системою автоматизації AudioPlus.
 
 

La Casa Encendida – це соціальний та культурний центр Фонду Монтемадрид (Мадрид, Іспанія), відкритий та динамічний простір для будь-якої аудиторії. Радіостанція втілює концепції центру та пропонує слухачам формати з творчої перспективи. Вона виробляє власні програми для різних прошарків спільноти.

«Ми обрали мікшер Forum Split з платою Dante для AoIP взаємодії, це дозволяє нам використовувати робочі станції на iMac з ProTools, а також ПК станції з системою автоматизації та відтворення AEQ», - розповів Анхель Аранда, координатор La Casa Encendida Radio. «В результаті ми маємо дуже гнучкий робочій простір, який дозволяє нам створювати більше власного студійного контенту для радіо, а також записувати голоси для більш комплексних проектів»

AEQ FORUM IP SPLIT – це звуковий мікшер, створений для ефірного мовлення. Він має базовий функціонал, притаманний цьому класу обладнання: автоматичний cut-off для моніторів, антикашель, старт від фейдера, контроль сигналінгу, управління зовнішніми системами, управління зовнішньою та внутрішньою комунікацією.

Завдяки модульному дизайну та компактним розмірам, консоль легко адаптувати під будь-які сценарії використання, включаючи управління телевізійним виробництвом, аудіо виробництвом, змішані конфігурації та інтеграцію в комплексне медіа виробництво. Простота у використанні та потужний функціонал контролю дозволяють консолі AEQ FORUM IP покривати більшість операційних потреб радіостанції, вона здатна виконувати навіть розширені задачі виробництва. Версія FORUM IP SPLIT постачається з модульним ядром FR CORE в корпусі 3RU. Воно може обслуговувати до шести чотирифейдерних блоків, разом з модулем контролю та моніторингу.

При нагальній потребі консоль можна дооснастити багатоканальними платами AoIP вводу/виводу, з підтримкою AES67 протоколу по технології DANTE. Завдяки такому підключенню, сигнали можна збирати та передавати на інші консолі, роутери та інші термінали вводу/виводу від більш ніж 350 різних виробників. Також можна обрати підключення MADI, та встановити до двох внутрішніх цифрових телефонних гібридів.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon