Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Японська медіа компанія з виробництва стрімінгогвого контенту Monster Dive нещодавно прийняла рішення розширити бізнес та створила власну студію для виробництва наживо. Вона отримала назву «Monster Studio» та використовує професійні рішення NewTek
 
 

Студійне приміщення з площею 15 квадратів знаходиться в Токіо. Команда, що керує студією  може щодня трансформувати простір під потреби різних клієнтів, включаючи коментування комп’ютерних ігор наживо, створення анонсів для продуктів, проведення інтерв’ю чи семінарів.

Апаратна частина побудована на базі системи виробництва TriCaster 2 Elite від NewTek. Всі рішення TriCaster створені для роботи в IP мережи та підтримують протокол Network Device Interface (NDI), який дозволяє користувачам підключати різноманітні пристрої, включаючи PTZ камери, мікрофони, системи службового зв’язку та навіть студійне світло по мережі Ethernet та забезпечує двосторонню комунікацію. TriCaster 2 Elite має 32 ІР входи по NDI, що означає, що одночасно може бути підключено до 32 пристроїв.

Інженери команди доволі часто вимушені управляти декількома завданнями, тож директор з питань виробництва Monster Dive дуже задоволений тими інструментами, що пропонує TriCaster, оскільки вони допомагають спростити робочі процеси.

«NewTek TriCaster сам по собі вже вміє переключати камери, накладати текст та відтворювати відео з рекордеру, це дозволяє режисеру самостійно виконувати багато інженерних питань, і це вражає», -- розповів Масато Окаджима, керівник підрозділу LIVE Production. «Це дуже зручно для мене, коли я здатний в реальному часі вносити коригування, і давати можливість шоу бути більш цілісним»

Також, Monster Dive використовує портативний NewTek TriCaster 2 Mini Advanced, модуль вводу/виводу NC1 Studio I/O, гібридну відео систему, щоб додавати у виробництво входи та виходи, систему повторів 3Play 3P1 для спортивних проектів, а також поворотні камери NewTek NDI PTZ1 в студії. Така комбінація рішень NewTek дозволяє швидко розгорнути потужну систему медіа виробництва, та швидко адаптувати її під будь-який проект. Це якісне та варіативне рішення цілком відповідає сучасним вимогам бродкасту, та може легко бути масштабованою при виникненні такої потреби.

«Все більше різноманітних організацій, включаючи бізнес, владу, бродкастерів та розважальну галузь, намагаються спілкуватися зі своєю аудиторією. Лінійка NewTek TriCaster створювалась саме для цього, це ідеальне рішення для таких медіа компаній, як » Monster Dive, і ми раді підтримувати їх розвиток», -- додав Ліам Гейтер, старший менеджер з продукції NewTek.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon