Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Керівник та віце-президент регіонів EMEA та Латинської Америки Рафаель Кастілло розповів виданню TVBEurope, як технології TVU Networks дозволяють вболівальникам зі всього світу спостерігати всі події Чемпіонату Світу в Катарі.
 
 

В чому роль вашої компанії?

TVU Networks забезпечує повну підтримку користувачів та мовників у Катарі. TVU Media Services допомагають бродкастерам висвітлювати змагання з передачею сигналу наживо, функціями віддаленого виробництва та локальною підтримкою. Рішення TVU Media Services для дистанційної роботи мають комплексний набір інструментів для журналістів та продюсерів, який дозволяє віддалено (зі свого дома чи студії) інтерв’ювати тренерів, гравців, вболівальників та інших, використовуючи камери локальної знімальної групи чи студії.

Передавачі TVU One – це оптимальне рішення для таких кейсів, вони дозволяють підключатися наживо та створювати цікаве обрамлення спортивної події, включаючи інтерв’ю футболістів, допоміжну інформацію по гравцям, та подіям біля стадіону.

Також доступний мобільний застосунок TVU Anywhere, завдяки якому можна використовувати смартфон для створення якісного включення саме з центру подій та віддавати стрім в інтегровану систему медіа виробництва TVU. Також доступні застосунки TVU Watch Party та TVU Remote Commentator, які допомагають висвітлювати події в Катарі. Перше упаковує наживо якісне зображення з низькими затримками з декількох джерел (вболівальники, родини спортсменів) і дозволяє додати їх у бродкастну екосистему. TVU Remote Commentator допомагає підключити до трансляції фахівців з будь-якої точки світу для коментування події наживо.

В чому унікальність пропозиції вашої компанії з точки зору надійності, використання хмари та віддаленого виробництва?

Безшовна ІР передача потребує необмеженої пропускної здатності, оскільки неможливо зупинити мовлення через брак якості сигналу. Ми впевнені на 100% в продуктивності нашої системи прямої передачі відео в мережі 5G. З таким підключенням, мовники отримують найшвидшу передачу сигналів, наднизькі затримки та широку полосу, все це в комплексі дозволяє підвищити якість відео та забезпечити надійну трансляцію. Наші передавачі TVU One допомагають мовникам робити включення з будь-якої локації, навіть там де раніше необхідно було використовувати дорогі супутникові рішення.

Завдяки досвіду, який ми отримали на літніх Іграх в Токіо та зимових в Пекіні, ми розуміємо що саме потребують бродкастери та робимо це для них. В різних країнах є специфічні особливості розгортання спортивних трансляцій. Ми створюємо робочі ІР та хмарні простори, які забезпечують варіативність в роботі, та дозволяють переконливо висвітлювати події навіть без фізичної присутності в місці подій.

Мобільні передавачі TVU One дають:

– підключення до 5G мережи з необмеженим обсягом даних

– 1080p або опціонально 4K HDR функціонал

затримку менш однієї секунди

Агрегацію всіх доступних каналів підключення — стільникового, 5G, Wi-Fi, Ethernet, та супутникового для трансляції відео бродкастної якості з будь-якої локації

Сервіс TVU Search дозволяє користувачам використовувати промову, текст та розпізнавання обличчя для швидкого пошуку необхідного відео з точністю до кадру в лічені секунди, на відміну від застарілого ручного пошуку, який потребував набагато більшого часу. Користувачеві достатньо обрати сегменти, які він потребує і майже в реальному часі створити кліпи для створення сюжету або поширення в соціальних мережах.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon