Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Минуло лише два місяці після анонсу, і pan/tilt/zoom (PTZ) камера зі змінним E-mount об’єктивом та full-frame сенсором Sony ILME-FR7 з лінійки Cinema Line — стала однією з 12 камер, рекомендованих Netflix для виробництва контенту.
 
 

Sony запевняє, що FR7 — це безкомпромісна якість зображення у форм-факторі PTZ: 35 мм Full-Frame CMOS сенсор Exmor R з приблизно 10,3 ефективних мегапікселів, діапазон 15+ Stop, вузол E-mount для змінних об’єктивів та pan/tilt/zoom функціонал вперше в галузі поєднані в єдиний пристрій. До того ж, камера охоплює широкий динамічний діапазон, має низький рівень шуму, та кінематографічний ефект Боке, а сенсор має високу чутливість, що дозволяє камері працювати при слабкому освітленні з режимом ISO до  409 600.

«Кінематографічні зображення та відчуття дедалі більше стають нормою для бродкасту та трансляцій наживо — це дозволяє використовувати нові емоційні способи сторітелінгу», – вважає Янг Ченг, віце-президент підрозділу Imaging Solutions, Sony Electronics Inc. «Останні два роки ми спостерігаємо значне зростання у віддаленому виробництві контенту, а також в малих локаціях, доступ до яких ускладнений. Команда Sony завжди уважно слухає своїх клієнтів. Саме за їх бажанням ми випустили FR7, яка комбінує можливості PTZ з неймовірною візуальною складовою та кінематографічним функціоналом»

Деякі можливості Sony FR7 ставлять її вище інших PTZ камер: вона відкриває можливості сторітелінгу з іншого ракурсу. Новий веб-застосунок, панорамування, нахил, зум, фокус запис, відтворення, а також всі настроювання камери можна контролювати з комп’ютера або планшета в браузері. Відео з FR7 можуть одночасно переглядати декілька користувачів. Також доступний багатокамерний моніторинг — всі стріми також можна дивитися з одного пристрою.

Sony FR7 можна закріпити на штативі, на стелі (з опціональним блоком CIB-PCM1) або в локації з обмеженим доступом — в будь-якому разі камера дає повний контроль для панорамування та нахилу, та дозволяє робити запис з унікальних ракурсів. FR7 сумісна з контролером RM-IP500 для дистанційного багатокамерного виробництва, він дозволяє розширити творчій потенціал та одночасно зменшити кількість студійного персоналу. До одного RM-IP500 можна підключити 100 PTZ камер та забезпечити точне керування панорамуванням, нахилом та зумом.

Sony FR7 оснащена вузлом кріплення E-mount для змінних об’єктивів, включаючи лінійку G Master з високою якістю зображення та ефектом Боке. Фокусна відстань від 12мм до 1200 мм дає широкі творчі можливості.

За два місяці з моменту запуску, FR7 в комбінації з Sony VENICE та VENICE 2 вже використовувалась для зйомки різноманітних музичних подій, включаючи концерти The Weeknd на Sofi Stadium, Lady Gaga на Dodger Stadium, Elton John на Dodger Stadium, Foo Fighters на шоу Тейлора Хокінса, Rock and Rock Hall of Fame, а також прямій трансляції Kendrick Lamar з Парижу.

Разом з одинадцятьма іншими камерами Sony, FR7 дозволено використовувати в якості основної камери для виробництва Netflix. До переліку таких камер входять:

Sony VENICE 2

Sony VENICE

Sony FX9

Sony FX6

Sony FX3

Sony Z750

Sony F55

Sony F5

Sony F65

Sony FS7 / FS7ii

HDC-F5500

Sony Z450

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon