Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




PHABRIX анонсувала прошивку v.4.8 для растеризаторів Qx та QxL. Завдяки патентованим технологіям виробника, оновлення дозволяє створити ефективний ланцюжок обробки високоякісного відео з глибиною до 12 біт.
 
 

Прошивка v.4.8 дає можливість використовувати Overlay, Stacked та Parade відображення: кожен з них підтримує різнокольоровий, підсвічений, зелений та монохромномний режими. Зберігається варіативність відображення YCbCR, RGB, YRGB, YGRB та компонентів разом з інструментами пов’язаними до Picture та Data View, а також маркерів пов’язаних з Vectorscope. Для детального вивчення доступні Single Line Mode режим, а також H та V збільшення.

Доступні шкали яскравості в Ніт, та контрольовані користувачем маркери для SDR, HLG, PQ, S-Log3 та SR-live HDR форматів, підтримується колориметрія Rec 709 та Rec 2020 для різних форматів YCbCr:422, RGB:444, SDI, 2110, SD/HD/2K/UHD/4K/EUHD форматів, для яких і створено PHABRIX.

Растеризатори лінійки Qx доступні у двох платформах Qx та QxL, обидві забезпечують інженерів зручним, інтуїтивним інтерфейсом та повноцінними інструментами, яких буде достатньо навіть для міграції з традиційної SDI до IP-орієнтованої екосистеми. Гнучкий архітектурний підхід дозволяє розширювати функціонал пристроїв опціональними ліцензіями для підтримки SDI-UHD/4K, 2110-UHD/4K 48-60p RGB (EUHD), PCAP, HDR, генерації тестових AV сигналів, а також можливість переглядати дані на інженерному рівні та перевіряти ANC пакети. Встановлена на заводі апаратна опція забезпечить RTE SDI eye та jitter аналіз у реальному часі, також доступна опція для SDI-STRESS для розширеного тестування SDI мережи.

«Ми раді додати нові потужні можливості Waveform моніторингу в растеризатори Qx та QxL, а незабаром така опція з’явиться і в портативному хвильовому моніторі QxP», – розповів Філіп Адамс, виконавчий директор PHABRIX. «Ми спостерігаємо, що все більше користувачів одночасно працюють з SDR та HDR, тож потреба відстежувати всі деталі, необхідні для затемнення камери, корекції зображення та контрою якості стає все більш гострою. Завдяки останньому оновленню інженери матимуть можливість отримати чітке та якісне зображення для широкого спектру обладнання та форматів»



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon