Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




BlackStar Group надає підтримку багатьом відомим брендам кіберспортивного напрямку, включаючи Call of Duty League, Overwatch League, Halo, Counter-Strike, Apex Legends, FIFA та інших. Забезпечити надійну трансляцію змагань допомагає рішення AJA BRIDGE LIVE.
 
 

BlackStar намагається підтримувати сталий розвиток та шукає нові рішення для побудови робочих процесів, саме для цього мовник підбирає оптимальні інструменти для кожного проекту. Однак, серед різноманіття є й ті рішення, на яким BlackStar довіряє безумовно, серед них перевірений часом AJA BRIDGE LIVE, який забезпечує бродкастну якість зображення та ультранизькі затримки – найважливіші речі для трансляції подій наживо. Команда BlackStar з 17 осіб висвітлює до чотирьох змагань щомісяця, які відбуваються з четверга по суботу, а також подорожує для забезпечення підтримки інших подій.

«За своєю суттю, кіберспорт  – це рушій для побудови спільноти, і розробники ігор співпрацюють з творчими командами, такими як ми, задля створення унікального та інклюзивного досвіду», -- пояснив Адам Флін, керівник групи щ питань розвитку бізнесу BlackStar. «Завдяки кіберспорту ми спостерігали суттєве збільшення інтересу до онлайн подій під час пандемії. Як і багато інших медіа компаній, які проводять трансляції наживо, ми стали набагато більше опиратися на кодування, враховуючи те, що ми більш за все робимо в цей час, BRIDGE LIVE – це конче необхідний інструмент»

Типове шоу для команди BlackStar передбачає зв'язок між знімальною групою на локації або командою ПТС. У співпраці з інженерами, команда підготовлює всі фінальні відео стріми для передачі в свою стійку, де розташовані пристрої BRIDGE LIVE. Передача відокремлена та постійно перебуває в стані моніторингу та тестування на платформі дистрибуції BlackStar. Звідти команда може віддавати потоки з низькою затримкою віддаленим продюсерам, або приватні стріми високої якості на будь-яку онлайн платформу (включаючи Twitch, YouTube, Facebook та інші), також можна упаковувати контент для трансляції на ключових каналах, включаючи ESPN, ABC та FOX. В окремих випадках, виникає потреба в чистих стрімах для міжнародних мовників.

Спочатку, коли BlackStar тільки но починала віддалене виробництво, компанія використовувала хмарні рішення, однак трохи пізніше додала власні енкодери для дистанційного кодування. Стикнувшись з низкою проблем, BlackStar вирішила оновитися до AJA BRIDGE LIVE, ці пристрої дозволили суттєво спростити створення синхронізованої віддаленої трансляції гри та зменшили затримку на три секунди.

«Коментування с запізненням зменшує залучення глядачів у трансляцію , саме тому всі намагаються позбутися такого ефекту. Низькі затримки та синхронізація по декільком точкам, які забезпечив BRIDGE LIVE – це неймовірна річ, а загальна надійність взагалі безцінна», -- розповів Пет Маркоукс, інженер по кодуванню BlackStar. «Найбільша відмінність, яку ми зараз спостерігаємо – це можливість управляти багатоканальнім аудіо, раніше це завдавало нам клопіт. BRIDGE LIVE усуває це питання та допомагає нам архівувати доступні дані. Ми можемо віддати наш програмний стрім на сервер інжесту та відокремити потоки: головна програма, чистий, тільки ведучі та тільки аналітики. Нам доступні всі дороги аудіо, тож ми можемо швидко захопити весь контент»

Наразі BlackStar використовує шість пристроїв BRIDGE LIVE, два з них розташовані в студії, ще чотири – у виїзних стійках. Команда збирає обладнання в залежності від унікальних потреб кожного окремого проекту, і тільки но BRIDGE LIVE є незмінним учасником кожного, завдяки надійності та аптайму він цілком відповідає критичним потребам трансляції киберспортивних змагань.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon