Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Задля зменшення кількості кабелів, спрощення задач настройки, використання та вирішення позаштатних ситуацій, Focal Point Productions обрала рішення AJA Video Systems. В активах компанії 12 міні-конвертерів, включаючи FiDO-4R, FiDO-4T, FiDO-2T, FiDO-2R, FiDO-TR, FiDO-R-ST, FiDO-T-ST та Hi5-Fiber, тож будь-який проект проходить без перешкод.
 
 

Реальні кейси набагато більше допомагають розібратися як обладнання почуває себе в польових умовах, ніж будь які штучні тести для демонстрації. Історія Focal Point Productions – саме про це, компанія має практичний досвід використання обладнання AJA Video Systems в інтенсивних умовах стрімінгового виробництва під час пандемії.

За доступною ціною міні конвертери FiDO мають надзвичайну гнучкість перетворення 12G-SDI, 6G-SDI та 3G-SDI сигналів у оптику для передачі на відстань до 10 км по одномодовому волокну, та до 700м для OM4 та 300м для OM3 по багатомодовому оптичному кабелю при використанні моделей з опціональними багатомодовими SFP інтерфейсами. Компактний корпус FiDO конвертера з низьким профілем здатний працювати навіть в обмеженому просторі, позаду стійки з обладнанням або на камері.

Hi5-Fiber перетворює та передає 3G-SDI по одномодовому 1310 нм оптичному кабелю (ST конектор) у HDMI для перегляду на HDMI моніторах. Ембедований 8-канальний 3G-SDI звук виводиться через вихід HDMI, тож достатньо одного кабелю для підключення аудіо/відео. Конвертер Hi5-Fiber має двоканальний вихід RCA звуку для додаткового аудіо моніторингу, коли в цьому є потреба.

«Міні-конвертери AJA FiDO та Hi5-Fiber – це дуже корисні майже на кожному масштабному проекті», – впевнений Марті Дженофф, власник та президент Focal Point Productions. «При використанні SDI ми маємо обмеження у 90 метрів між нашим обладнання, до того ж можемо передавати тільки один сигнал по кабелю, навряд чи є щось гірше ніж мати повну машину 90-метрових кабелів. Оптичні міні-конвертери AJA дозволяють нам передавати декілька сигналів на сотні метрів без жодних проблем»

Загалом Focal Point Productions має 12 конвертерів AJA, включаючи FiDO-4R, FiDO-4T, FiDO-2T, FiDO-2R, FiDO-TR, FiDO-R-ST, FiDO-T-ST та Hi5-Fiber. В додаток до більш швидких етапів розгортання та збору обладнання, міні-конвертери дають команді більше варіативності щодо розташування обладнання. Це може бути дуже важливим при роботі на великих аренах, оскільки чим більше подія, тим більше задачі збору. «Міні-конвертери FiDO суттєво спрощують нашу роботу; вони міцні та надійні, і це важливо, оскільки ми доволі часто маємо декілька годин для того, щоб налаштувати обладнання на локації», – додав Дженофф.

До пандемії Focal Point Productions створювала переважно відео для корпоративного маркетингу, тренінгів та підсумкових подій. Згодом, коли з’явилися обмеження на особисту присутність, компанія стикнулася зі зменшенням попиту на традиційний контент, і фокус змістився до стрімінгу наживо для багатьох проектів. Завдяки гнучкому підходу та адаптації ключових технологій, Focal Point не тільки адаптувалася до суттєвих змін у галузі, а й отримала потужне зростання на 200% за останні три роки.

«Ми невеличкий бізнес з високим проектним навантаженням, тож я шукаю універсальні рішення, такі як міні-конвертери AJA FiDO та Hi5-Fiber, коли оцінюю нове обладнання», – підкреслив Дженофф. «Світло, камера, відеомікшер, перетворення та інтерфейси вводу/виводу — для мене в пріоритеті. Також мене цікавлять NDI та SRT, я проводжу експерименти з обома протоколами, однак, як і раніше віддаю перевагу традиційному оптичному або SDI підключенню»



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon