Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Виробник модульних сигнальних інтерфейсів для бродкастної та AV індустрії, компанія LYNX Technik покаже лінійку оптичних модулів yellobrik на виставці ISE 2023 у Барселоні.
 
 

Завдяки оптичним системам LYNX Technik yellobrik телевізійні центри мають можливість отримати всі переваги використання оптичних кабелів для доставки сигналу на відстань до 40 км. В додаток до транспортування сигналу на дальню відстань, пристрої yellobrik забезпечують швидкісну передачу даних між локаціями, а також низьку втрату сигналу яка дозволяє отримати чіткий та впевнений сигнал.

На виставці ISE2023, яка відбуватиметеся з 31 січня по 3 лютого у Барселоні, LYNX Technik покаже надсучасні рішення, включаючи оптичні конвертери SDI, HDMI, Serial та Ethernet, оптичні комутатори, сплітери та мультиплексори / демультиплексори. Модельний ряд також включає оптичні 8K та 4K рішення, 12G трансивери з підтримкою CWDM, приймачі оптика / SDI та SDI / оптика, передавачі та трансивери, а також рішення Ethernet / оптика. Також у модельному ряді LYNX Technik yellobrik є мультиплексори / демультиплексори (з підтримкою CWDM), які поєднують декілька сигналів разом та дозволяють транспортувати їх по одному оптичному кабелю. Доповнюють лінійку yellobrik оптичні сплітери / агрегатори.

Пристрої yellobrik здатні вирішити багато питань по підключенню в ситуаціях, коли існують складнощі з кабелюванням, або у випадках, коли необхідна дистрибуція сигналів на велику відстань. Вони підтримують гарячу заміну та гаряче підключення, завдяки інструкціям, та індикаторам розташованим на корпусі, модулі yellobrik доволі легко настроїти та швидко вирішувати позаштатні ситуації. Створені в Німеччині, пристрої yellobrik вважаються одними з найнадійніших в галузі.

Комплексна система може складатися з декількох оптичних модулів yellobrik, а також пристроїв лінійки з іншим функціоналом. Завдяки серверному модулю та рек-контролеру, користувачі матимуть можливість централізовано управляти всіма yellobrik, розташованими в різних локаціях. Такий розширений функціонал дозволяє суттєво оптимізувати роботу комплексної системи, зменшити навантаження на технічний персонал, збільшити швидкість підтримки та забезпечить централізований моніторинг, звітність та контроль за станом системи в цілому та кожного модуля окремо.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon