Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Panasonic оновлює функціонал системи Kairos. Компанія випустила два нових базових блоки, які розширюють можливості GPU обробки платформи задля підтримки комплексних проектів медіа виробництва. Kairos дозволяє цілком перейти до ІР та хмарних робочих процесів, одночасно підтримуючи SDI, ST 2110 та стрімінгові протоколи.
 
 

Платформа, яку Panasonic позиціонує як найкращу для виробництва спортивного або розважального контенту наживо, може охопити проекти від студії до віддаленого виробництва, Kairos віртуалізує функціонал традиційного відеомікшера з використанням мультиформатної підсистеми вводу / виводу Agile I/O, яка дозволяє подолати обмеження традиційного для SDI підключення точка-точка.

Донедавна були доступні дві версії Kairos: модель нижчого рівня KC100 для підтримки виробництва з можливістю використання 3-ME мікшера, тоді як KC1000 подвоює потужність обробки для більш масштабних та комплексних проектів. Зараз у лінійці Kairos з’явилися ще дві модели: AT-KC200 та AT-KC2000.

KC200 має розширений функціонал для підключення та більшу продуктивність ніж KC100. Щодо KC2000, за інформацією Panasonic — у порівнянні з KC1000 вона дає вдвічі більшу кількість джерел та виходів, на 30% більшу продуктивність та на 500% вищу ємність програвача кліпів аж до 900ГБ.

Обидві моделі виконані в корпусі 4RU та мають ефективну систему активного охолодження при низькій швидкості вентиляторів. Тож завдяки суттєвому зменшенню рівня шуму, Kairos можна розташовувати безпосередньо на знімальному майданчику, запевняють у Panasonic. До того ж суттєвим бонусом стане повноцінна підтримка SDI, ST 2110 та стрімінгових протоколів, що дозволяє легко створювати гібридні, ІР та хмарні простори медіа виробництва.

«Нове покоління виводить Kairos на наступний рівень та підкреслює наше прагнення й подалі розширювати функціонал платформи та надавати нашим клієнтам суттєві переваги у медіа виробництві, включаючи можливість для рентального бізнесу надавати послуги у тиші навіть на сцені», – пояснив Андре Метеріан, керівник підрозділу професійного відео обладнання Panasonic Connect Europe. «Kairos — це найкраще рішення для тих хто хоче перейти на сучасну IT/IP-орієнтовану платформу з необмеженими творчими можливостями, незалежно від формату та призначення контенту»



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon