Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Провайдер бродкастних послуг для спортивних та розважальних подій, а також студійного виробництва, компанія EMG обрала мультиекранні растеризатори Leader LV7300 для waveform моніторингу в трьох своїх нових ПТС. Шістнадцять пристроїв будуть використовуватися для моніторингу сигналів під час прямих трансляцій та пов’язаного пост про.
 
 

«Протягом 10 років інструменти Leader були в топі наших вподобань», – розповів Пол Франсіс, керівник підрозділу Інжинірингу EMG. «Вони зручні в роботі, і ми впевнені в їх безумовній надійності та точності. Ми використовували їх на багатьох проектах, включаючи доволі масштабні, де інколи працювало більш ніж 100 камер. Точність та повторюваність в моніторингу відео сигналів дуже важливі для того щоб зводити декілька камер в єдину трансляцію. Також завдяки растеризаторам LV7300 ми отримуємо повний контроль над всім динамічним діапазоном аудіо та відео від джерела сигналу до остаточного виходу»

«Растеризатори підключені до великих дисплеїв, це спрощує детальний перегляд відображеної інформації. За структурою меню LV7300 схожий на інші пристрої Leader в нашій ПТС, тож технічний персонал може легко користуватися обома. Мультиекранні інструменти можна поєднати на одному екрані для side-by-side порівняння пов’язаних параметрів або каналів»

«Пристрої Leader, наприклад LV7300 забезпечують виробничій компанії прості та елегантні рішення для тестування та вимірювання сигналів, а також дозволяють легко та ефективно відстежувати та аналізувати джерела від декількох камер», – додав Кевін Салвидж, керівник підрозділу по продажу та маркетингу технічних рішень Leader Europe. «Також вони допоможуть оновити систему з HD до UHD та з SDR до HDR, коли в цьому виникне потреба»

Растерізатори Leader LV7300 мають компактний корпус 1U та займають половину реку. Пристрої забезпечують генерацію сигналів, а також мають різноманітні інструменти для вимірювання та підтримки SDI сигналів від SD до 12G. Хвильова та векторна діаграми, зображення, аудіо, eye-pattern дисплей від SD-SDI до 12G-SDI — потужний набір інструментів, який дозволяє інженерам вимірювати сигнал та контролювати якість різноманітних аудіо та відео форматів. Інструменти вимірювання також дозволяють порівнювати фази, та відображати п’ятисмугову діаграму гамми. Алгоритм знаходження фокусу можна використовувати для точного фокусування камери навіть при роботі з джерелом з низькою контрастністю, де у традиційний спосіб фокусуватися доволі складно.

Всі помилки, які відображаються на екрані LV7300 можна зареєструвати в журналі та довготривалих діаграмах. Ембедоване SDI аудіо інженер може переглядати у вигляді хвилі Ліссажу, або гістограми. Також LV7300 має інструменти Leader CINELITE та CINEZONE. Перший дозволяє вимірювати RGB, яскравість та рівень f-stop у зображенні, задля інспекції рівня яскравості та експозиції у реальному часі. Оцінка рівня F-stop дозволить швидко реагувати на зміни рівня освітлення. CINEZONE накладає на зображення помилкові кольори задля визначення зон експозиції.

Керування LV7300 відбувається за допомоги фронтальної панелі, миші або сенсорного екрану, пристрій може отримувати DC живлення від 10 до 18 В, що дозволяє використовувати LV7300 навіть там, де відсутня електромережа, або від блоку живлення. На задній панелі розташовані два порти SDI (12G та 3G), два виходи SDI, SDI та HDMI для монітору, 75Ом наскрізний інтерфейс для зовнішньої синхронізації, порт Ethernet та багатопіновий інтерфейс для віддаленого управління, а також вхід DC живлення.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon