Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Доступна за ціною лінійка продуктів IFBlue від Lectrosonics дійшла до фіналу нагородження 2023 Technical Excellence & Creativity (TEC) Award. IFB (Interruptible Foldback) приймач IFBlue разом із зарядною станцією змагатимутися за престижну нагороду за Видатні Технічні Досягнення з бездротовими рішеннями інших виробників.
 
 

Цьому передував чотиримісячний конкурс заявок на видатні технічні пристрої та проекти, які суттєво вплинули на сучасний світ аудіо та музики. Кожну заявку ретельно досліджувало велике журі, до якого ввійшли експерти галузі, члени професійних музичних, технічних та творчих спільнот, разом з обраними членами NAMM. І всі вони назвали систему IFBlue в якості фіналіста.

Доступні за ціною приймачі IFBlue створені задля того, щоб якомога більше користувачі медіа виробництва, кіно, бродкасту, відеографії та подій наживо мали можливість користуватися професійними рішеннями. Пристрої сумісні с передавачами Lectrosonics IFBT4, або з будь-якими передавачами лінійки Lectrosonics Digital Hybrid Wireless в режимі IFB сумісності — це суттєво спрощує додавання IFBlue до існуючої IFB системи. Новий приймач IFBlue простий налаштуванні та використанні: він має 10 пресетів, які легко запрограмувати за допомоги LCD екрану фронтальної панелі.

Приймачі IFBR1C охоплюють п’ять частотних діапазонів: VHF версія покриває 174-216 МГц, A1 (470-537 МГц), B1 (537-614 МГц) та C1 (614-692 МГц) покриває UHF TV частоти для більшості країн, а також є 941 МГц версія створена для Північно-Американської ліцензії в діапазоні 941-960 МГц. Для оновлення прошивки передбачено USB порт, схований за люком акумуляторного відсіку. Приймачі IFBlue мають інтегровану поясу кліпсу для швидкого, зручного та легкого використання.

Пристрій використовує одноразові АА батарейки, або NiMh AA акумулятори. Час роботи складає до 10 годин від алкалінових АА, 12+ годин від NiMh акумуляторів та 20+ годин від одноразових літієвих.

Доповнює приймач IFBlue док-станція для заряджання. CHSIFBR1C може одночасно заряджати до чотирьох приймачів з NiMh акумуляторами. Декілька зарядних станцій можна механічно поєднати між собою задля оптимального розміщення на поверхні.

«Наші користувачі доволі часто питали нас щодо доступного за ціною IFB приймача, який розширюється на нове коло користувачів. Приймачі IFBlue разом із зарядною станцією цілком задовольняють такі потреби, і при цьому сумісні з раніше випущеною лінійкою IFB продуктів», – розповів Карл Вінклер, віце-президент з питань продажів та маркетингу Lectrosonics. «Ми в захваті від того, що приймач IFBlue та зарядна станція номіновані на TEC Award



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon