Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




На виставці NAB Show 2023, яка відбудеться в квітні, FOR-A обіцяє показати повноцінну NDI-сумісну екосистему медіа виробництва. Її центром стане новий відеомікшер HVS-190 з підтримкою протоколу NDI.
 
 

FOR-A HVS-190 розширює популярну лінійку відео мікшерів HVS та має підтримку широкосмугового NDI та NDI|HX на вході / виході. Взагалі його можна вважати спрощеною версією флагманського FOR-A HVS-490 з одним M/E, 3G/HD-SDI та HDMI інтерфейсами на борту. HVS-190 має кадрову синхронізацію та підсилення при обробці сигналів для всіх входів та доступний в двох моделях. HVS-190S, в якому панель у правління відокремлена від базового блоку, має вісім входів / п’ять виходів в базової комплектації з можливістю розширення до 20 входів / 11 виходів. Модель HVS-190I — це інтегроване рішення в якому панель поєднана з блоком вводу / виводу. Базова конфігурація співпадає з HVS-190S, однак можливість розширення менша: до 16 входів / 9 виходів.

«HVS-190 чудово доповнює лінійку відеомікшерів HVS», – впевнений Сатоші Камнемура, президент американського підрозділу FOR-A. «Від підтримки протоколу NDI до максимальної варіативності конфігурації, цей мікшер можна використовувати для різних проектів від бродкасту до трансляцій наживо та корпоративного AV. Та ще й за дуже доступною ціною»

Обидві моделі FOR-A HVS-190 в базовій комплектації мають кеєр, хромакей, мільтиекран, сховище для зображень та кліпів, макро та банк пам’яті для функцій під подію. Кожен має простий та зручний інтерфейс управління та настроювання в браузері. Відео мікшери HVS-190 можна легко розширити додатковими виходами мультиекрану, збільшити сховище за допомоги SSD, опціонально можна додати AUX та TALLY модулі.

NDI підключення забезпечує опціональними модулями HVS-NIF. Кожна плата має чотири входи та два виходи. В модель HVS-190S можна максимально встановити до трьох плат, HVS-190I — дві. Мікшер HVS-190 дозволяє користувачам підключати PTZ камери, веб камери, застосунки для смартфону, контент з комп’ютера та інші джерела, а також перенаправляти відео/аудіо з мікшера на декілька пристроїв. Також доступна двостороння комунікація між декількома системами відео, аудіо, TALLY та управління з використанням Ethernet кабелю. SDI відтворення та IP стрімінг можуть відбуватися одночасно, тож можна створювати змішане або координоване мовлення обох джерел.

Підтримка NDI дозволяє суттєво спростити зборку та розгортання рішення. Типова конфігурація може поєднувати відео мікшер FOR-A HVS-490 або HVS-190, систему виробництва MFR-3100EX, сервер Odyssey Insight та графіку ClassX — всі вони підтримують NDI та можуть безшовно поєднуватися між собою. Вперше показана у вересні 2022 року програмна платформа FOR-A SOAR-A створена на ІР архітектурі та забезпечує перетворення SD, HD, 4K та NDI у сигнал ST 2110. Рішення сумісне з WebRTC протоколом та використовує транспорт RIST (Reliable Internet Streaming Transport).

Робочій простір з використанням SOAR-A забезпечує безпечне та надійне REMI виробництво та стрімінг без додаткових шлюзів. Система SOAR-A цілком задовольняє потреби у робочому просторі з низькими затримками на програмній платформі.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon