Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Розробник програмних технологій для цифрової обробки відео, управління та автоматизації медіа ланцюжка, стискання та відтворення відео, компанія Cinegy оновила плейаут Cinegy Air до v.22.12. Також оновлення містить покращення системи графічного оформлення / брендінгу Cinegy Title.
 
 

Останнім часом галузь все більше сфокусована на Ultra HD контенті, тож Cinegy Air зараз вміє відтворювати HDR та SDR матеріали за допомоги рушія HLG Air, з можливістю обирати LUT таблиці перетворення для кожного кліпу окремо. Якщо це можливо, LUT профілі обираються автоматично, також таблицю можна обрати вручну за допомоги списку у вкладці плейліста.

Ядро відтворення тепер може створювати simulcast SDR стрім з основного HDR рушія. Cinegy Air навчилась генерувати водяні знаки Kantar для аудіо, це дозволить вимірювати аудиторію та захистити контент. Систему трекінгу медіа контенту Kantar Media використовують сотні бродкастних мереж у світі. Серед іншого нового функціоналу, можна відзначити можливість розширеного попереднього перегляду контенту для верифікації плейлиста. Для багатоканального мовлення, застосунок Air Playlist Editor може застосовувати матрицю аудіо та генератор символів для декількох плейлистів, наприклад з урахуванням регіональних відмінностей.

Cinegy Air отримала підтримку Rosstalk Protocol — це спростить інтеграцію з іншим обладнанням та дозволить управляти пристроями прямо з плейлиста. Перероблений застосунок Cinegy Title отримав більш зручний інтерфейс користувача, а також нові графічні інструменти, такі як текстові поля з автоматичним розгортанням, та можливість дозволять створювати комплексні фони великого розміру, зібрані з фрагментів маленьких зображень.

«Все що ми додали у Cinegy Air v.22.12 — зроблено завдяки зворотному зв’язку від користувачів», – розповів Саймон Пілбем, менеджер з продуктів Cinegy. «Наше мета незмінна: створювати потужні, гнучкі, практичні рішення, насичені сучасними технологіями про які ви навіть не знали поки вони вам не знадобляться. І це керує нашою стратегією розвитку в різних сферах, наприклад у підтримці високої розподільної здатності та широкого динамічного діапазону для Ultra HD»

Нові версії Cinegy Air та Cinegy Title доступні для завантаження ліцензійним користувачам. До лінійки Cinegy Air входять такі продукти, як Cinegy Air, Cinegy Air PRO (разом з Cinegy Title), а також Cinegy Air ULTIMATE (включає Cinegy Title та один канал Cinegy Subtitle) для відтворення, графічного оформлення та субтитрування.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon