Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




На квітневій галузевій виставці NAB Show 2023, компанія Calrec демонструватиме свої найновіші платформи мікшування Argo Q та Argo S. Також відвідувачі матимуть можливість познайомитися з ядром ImPulse1, яке допоможе перевести аудіо потоки в ІР. Виставка відбуватиметься в Лас Вегасі з 15 до 19 квітня 2023 року.
 
 

Argo — це модульна платформа зі змінними апаратними панелями. Argo використовує загальний інтерфейс Calrec Assist UI, завдяки якому звукорежисери матимуть простий, знайомий та інтуїтивний інтерфейс для взаємодії, незалежно від того, працюють вони з апаратними панелями або з віддаленим програмним інтерфейсом.

Для бродкастерів Argo має значну перевагу — модульна система дозволяє легко адаптувати поверхню консолі до наявних потреб мовлення. Модель Argo Q підтримує два середніх ряди змінних панелей, в той час як Argo S — один ряд.

До того ж Argo має розширену систему шаблонів користувача, що дозволяє швидко змінювати апаратний інтерфейс задля підтримки зростаючих потреб мовника.

Завдяки сенсорним екранам з оптичним зв’язком, апаратна поверхня управління надає візуальний зворотній зв'язок та швидкий доступ. Софт-панелі забезпечують користувачам збагачений досвід використання. Апаратні панелі дозволяють створювати заздалегідь визначені функції та використовувати шаблони. Панелі змінні, це дозволяє легко нарощувати та адаптувати консоль до потреб мовлення.

Також відвідувачі виставки матимуть можливість познайомитися з новим ІР ядром Calrec ImPulse1, яке дозволяє суттєво спростити мовникам перехід у світ ІР. Зберігаючи сумісність з Argo Q, Argo S а також Calrec Assist, ядро ImPulse1 більш доступне за ціною, має меншу кількість DSP ліцензій та може працювати без апаратного резервування.

Ядро ImPulse1 орієнтовано на малі та середні проекти, воно оснащене новою DSP ліцензією на 128 каналів і підтримує галузевий стандарт SMPTE ST 2110. Однак ImPulse1 не передбачає компромісів щодо можливостей та потужності блоку DSP: завдяки додатковим опціям ємність входів можна розширити з 128 до 384, а також додати DSP функціонал з більшого ядра ImPulse.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon