Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Tiffen Company додала дві нових моделі з ефектом дифузії в свій оновлений модельний ряд фільтрів. Разом з цифровими камерами Black Fog та Night Fog забезпечують м’яке підсвічення, яке нагадує кінематографічний Double Fog ефект. Обидва фільтри пропонують користувачам природній ефект розсіювання притаманний Tiffen, вони здатні додати зображенню унікальний та атмосферний вигляд, привабливий для кінематографії.
 
 

Фільтри Tiffen Black Fog забезпечують загальне атмосферне пом’якшення, яке створює ефект гладкого широкого відблиску на підсвічених елементах при збереженні чорного, без надмірно приглушених кольорів чи втрати деталей в тіні.

Фільтри Night Fog забезпечують природній ефект туману з загальним атмосферним пом’якшенням та широкими відблисками, поєднаний з унікальною технологією зменшення контрастності, яка зменшує відблиски без зайвого затемнення в тінях. Легкий рівень фільтрації дає чудовий новий вигляд. При сильному рівні фільтр робить пласкою контрастність та зменшує насиченість кольорів, тож він буде корисним для дня-на-ніч.

Нові Fog фільтри вже пройшли випробування в реальних умовах виробництва в різних кутках світу. За словами Стівена Постера, який планує перелік обладнання для свого наступного фільму, «обидва мають схожі властивості та якість з Classic Double Fog при використанні з цифровими камерами. Фільтри дозволяють створити липкий темний день, додати романтичну м’якість та підкреслити відблиски, або відтворити атмосферний нічний мотив»

Як і всі фільтри Tiffen (деякі з них навіть отримали відзнаку Emmy та Академії), Black Fog та Night Fog виробляються в США з використанням Water White скла. Щоб забезпечити великий термін використання, виробник використовує ексклюзивну технологію Colorcore Technology, яка дозволяє ламінувати субстрат фільтру між двома пластинами скла з подальшим обточуванням та поліровкою з точністю до 1/10000 на дюйм товщини.

Кожен фільтр виробляється в стандартних розмірах (4x4, 6.6x6.6, 4x5.65, 138мм) з щільністю 1/8, 1/4, 1/2, 1 або 2. За замовленням Tiffen може виробити фільтри з нестандартним розміром та щільністю.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon