Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




В матеріалі розглядається практичний досвід запуску UHD каналів, а також автоматизованої багатоканальної системи мовлення для OTT/VoD сервіс провайдера MEGOGO з використанням рішень Cinegy.
 
 

«Cinegy запропонувала потужне інноваційне рішення, яке допомогло нам запустити наші цілодобові спортивні канали. Ми шукали надійне та доступне за ціною технологічне рішення, здатне забезпечити найкращу якість зображення для наших абонентів, і ми раді нашому партнерству з Cinegy», – почав розмову В’ячеслав Гаврилов, керівник підрозділу мовлення MEGOGO.

Чого очікують підписники MEGOGO:

  • Спортивні трансляції наживо
  • Безумовну якість
  • Цілодобові спортивні канали
  • 4K
  • Багатоканальне аудіо

Компанія

Заснований в Києві в 2011 році, за більш ніж десять років медіасервіс MEGOGO став лідером українського ринку та перетворився в міжнародну ОТТ-платформу, одну з найбільших у Східній Європі. Також сервіс працює в Центральній Азії та на Південному Кавказі. А значна частина каталогу доступна абонентам зі всього світу.

Медіа-бібліотека MEGOGO — це тисячі одиниць контенту, включаючи телеканали з інтерактивним функціоналом, фільми, серіали та анімація, а також ігри, освітній та блогерський контент, аудіокнижки, подкасти та радіо.

Декілька років тому компанія вирішила купувати права на ексклюзивні спортивні події, включаючи змагання UEFA, Serie A, La Liga, League 1, TopRank і це стало поштовхом для розвитку нової стратегії: стати найбільшим спортивним мовником та пропонувати якомога більше контенту на тих ринках, де працює компанія. Щоб досягти цієї мети, MEGOGO потребувала підтримки потужного технологічного партнера.

MEGOGO добре усвідомлює свою відповідальність та важливість трансляції спортивних подій наживо у найкращій якості без компромісів щодо надійності. Саме на це мають опиратися будь-які інвестиції в технології.

Головною метою було впровадження чотирьох цілодобових каналів, тож MEGOGO перебувала в пошуку вендора та системного інтегратора щоб розгорнути рішення повного циклу, включаючи систему інжесту, моніторинг, графіку та інше. Після декількох місяців дослідження, перемовин з постачальниками та перевірки надійності своєї концепції, MEGOGO прийняла рішення на користь Cinegy, разом з її українським партнером Інженер-Сервіс.

Завдання з зірочкою

Найважливішим завданням для MEGOGO було зберегти якість оригінального контенту, отриманого від постачальників і доставити його підписникам за допомоги ОТТ платформи та MBR транскодерів, з можливістю адаптивно управляти якістю за допомоги HLS та DASH технологій.

Ще на перших етапах проекту була розглянута та відкинута ідея використання SDI-ланцюга для роботи з контентом — це потребувало складного, комплексного рішення за доволі високою ціною. За словами голови підрозділу мовлення MEGOGO В’ячеслава Гаврилова, «ми спитали самі себе, чи можемо ми взяти оригінальні формати та методи доставки без додаткового перетворення з використанням транспортних потоків і протоколів UDP/RTP та SRT. Найскладнішим у цьому було коментування спортивних подій наживо, тож ми почали шукати рішення, яке зможемо інтегрувати з нашими партнерами»

Рішення

Після оцінки всіх опцій, MEGOGO усвідомила всі переваги використання Cinegy та MPEG2TS (замість SDI) для відбудовування своєї системи: мовник отримує гнучкість щодо можливості додавати нові функції, контент та методи доставки. «Нас вразило те, наскільки продумано створені рішення Cinegy, коли компоненти системи легко та природньо поєднуються один з одним», – додав Гаврилов. «Ми активували більшість продуктів, пов’язаних з багатоканальним плейаутом, і відчули наскільки потужною та гнучкою може бути система: вона дозволила нам працювати віддалено та направляти редакторів безпосередньо на стадіон»

Успіх проекту в значній мірі залежав від масштабної доставки, з підтримкою значного зростання на виході. Зараз MEGOGO має десять 24/7 UHD каналів з резервуванням та багатоканальну автоматизовану систему. Також мовник використовує моніторингову систему і працює над інтеграцією Cinegy Playout з власною CDN системою MEGOGO.

Результат

Наразі MEGOGO має повноцінне багатоканальне рішення з можливістю масштабування, яке забезпечує 4K мовлення з використанням досконалої та економічної архітектури. «Небо більше не є для нас межею, тож ми здатні досягти більшого за підтримки наших партнерів Cinegy та Інженер-Сервіс», – впевнений Гаврилов.

«Це чудовий приклад того, як довгострокове партнерство дає реальні результати для кінцевого користувача», – додав Майк Єфимов, менеджер з міжнародних продажів Cinegy. «MEGOGO став для Cinegy надійним клієнтом, і разом ми підготували робочі процеси та функціонал, який вони потребували задля того, щоб задовільнити потреби глядачів»

Наразі MEGOGO має надсучасне комплексне рішення на ОТТ-ринку України, яке дозволяє надавати підписникам спортивний контент наживо. Мовник має впевнені позиції у вибудовуванні UHD стрімінгу та надання якісних послуг глядачам.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon