Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




На квітневій галузевій виставці NAB Show 2023 PHABRIX покаже QxP —він відкриває нове покоління waveform моніторів виробника. Позичивши гнучку архітектуру растеризатора QxL, новачок має компактний 3U корпус, інтегрований сенсорний LCD multi-touch дисплей, та дозволяє використовувати V-Mount або G-mount акумулятори для живлення.
 
 

PHABRIX QxP легко адаптувати для будь-якого медіа виробництва, включаючи HD, UHD, SDR, HDR, SDI або IP, дистанційне або звичайне. Пристрій комбінує waveform монітор, генератор, набір для аналізу сигналів — це дозволяє швидко та зручно вирішувати позаштатні питання, враховуючи швидкі зміни сучасного гібридного оточення.

QxP пропонує мовникам останнє покоління патентованих waveform технологій PHABRIX, пристрій має конвеєр обробки зображень високої розподільної здатності з підтримкою глибини кольорів 12 біт, це забезпечить чудову деталізацію, яка необхідна для затінення камери та корекції кольорів. Користувачі можуть обирати між режимами накладання, стеку та параду, з опціональними багатокольоровими, підсвіченими, зеленими або монохромними слідами. Для форматів SDR, HLG, PQ, S-Log3 та SR-live HDR доступні градації яскравості та допоміжні NIT маркери з настроюванням. Підтримуються кольорові просторі Rec 709 та Rec 2020 для низки форматів, включаючи YCbCr:422, RGB:444, SDI, 2110, SD/HD/2K/UHD/4K/EUHD.

Для ІР виробництва в реальному часі QxP надає підтримку для генерації та аналізу HD/3G/UHD/EUHD 2110 сигналів на SFP28/25GbE інтерфейсах. Гнучка архітектура пристрою дозволяє навіть в польових умовах отримати інформацію інженерного рівня та має інструменти для інспекції ANC пакетів разом з опціональним оновленням для генерації тестових SDI-UHD/4K, 2110-UHD/4K 48-60p RGB (EUHD), PCAP, Dolby E Decode, HDR та AV сигналів. Також доступні опції Real Time Eye та jitter SDI аналізу разом з розширеним SDI-STRESS тестуванням.

«Я радий анонсувати найновішого члена лінійки пристрої для тестування та вимірювання сигналів PHABRIX», – розповів Філіп Адамс, виконавчий директор PHABRIX. «QxP — це перший в світі портативний, комбінований 12G-SDI 25G ST 2110 waveform монітор, генератор та аналізатор сигналів. Маючи функціонал нашого растерізатора QxL, він виконаний в 3RU корпусі та пропонує інженерам велику кількість опцій управління. QxP втілює нове покоління пристроїв, альтернативне від традиційних технологій waveform моніторингу»



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon