Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Panasonic почала серійне виробництво AW-UE160 — це PTZ камера з 4K MOS сенсором 1″, автофокусом з визначенням фази, автотрекінгом, стабілізацією зображення, відео з високою швидкістю кадрів, підтримкою V-LOG, HDR та можливістю передачі сигналу по 5G мережі. Камера буде доступна в білому та чорному кольорах.
 
 

Panasonic створила нову PTZ (pan-tilt-zoom) камеру для багатокамерного телевізійного медіа виробництва, а також трансляцій концертів та інших подій наживо. Щоб отримати всі переваги віддаленого управлянні PTZ камерою, доволі часто її використовують в комбінації з роботизованими візками та п’єдесталами на полу чи на стелі.

Перший погляд на AW-UE160 4K PTZ камеру

4K PTZ камера Panasonic AW-UE160 оснащена 4K MOS сенсором 1″ з високою чутливістю F14/2000 люкс — це дозволяє проводити зйомку навіть у приміщеннях із слабким освітленням, включаючи концерт-холи. Камера має моторизований оптичний 20x зум об’єктив з діафрагмою від F2.8 до F4.5, та фокусною відстанню 8.8 мм – 176.0 мм (це співпадає з фокусною відстанню 24.5 мм – 490 для 35mm об’єктивів).

Режими швидкої зйомки до 2160/59.94 fps та 1080/119.88 fps дозволять мовникам використовувати відео з камери для slow-motion HD повторів. Камера підтримує SMPTE ST2110 та 5G зв'язок (за допомоги USB підключення), які стали галузевими стандартами.

Стабілізація зображення

В додаток до звичної 2х осьової оптичної стабілізації зображення (нахил / відхилення), камера використовує технології цифрової обробки сигналу, які дозволяють провести допоміжну корекцію. Це дозволяє отримати стабільне зображення навіть в умовах, коли зйомка відбувається з рейкового обладнання чи на концертах з суттєвою вібрацією.

Підключення

Panasonic AW-UE160 має HDMI, 3G-SDI та IP виходи, а також 12G-SDI та оптичний виходи. Камеру можна налаштувати для одночасної віддачи декількох типів 4K сигналу з трьома головними лініями (12G-SDI), однією для підтвердження (3G-SDI OUT-1), та однією для дисплею моніторингу (3G-SDI OUT-2). Також камера має два інтерфейси XLR для підключення звуку.

4K відео можна передавати без проводів — для цього достатньо підключити мобільний 5G роутер по USB до терміналу на фронтальній панелі. Тож камера дозволяє створювати трансляцію навіть з тих локацій де неможливо використовувати кабель або в проектах де камери розташовані дуже далеко одна від одної.

Автофокус з визначенням фази та індикація TALLY

Система автофокусу Panasonic AW-UE160 поєднує алгоритми відстежування фази разом з визначенням контрастності. Вона дозволяє відстежувати об’єкти в кадрі та фокусувати камеру при їх русі, або змінювати фокус на декількох об’єктах. Це буде особливо корисним для спортивних подій, де доводиться знімати велику команду.

Камера має допоміжний індикатор TALLY на задній стороні, яка дозволяє побачити статус з будь-якого боку. Для більшої зручності лампу TALLY можна підключити з переднього та заднього боків, також можна взагалі відключити TALLY індикацію. Для багатокамерного виробництва, або для проектів, коли одночасно необхідні стрімінг та запис контенту, є можливість додатково використовувати жовтий TALLY індикатор.

Підтримка V-LOG та HDR

Профіль V-LOG забезпечує більш широкий динамічний діапазон та охоплення гами кольорів, необхідне для етапу корекції кольорів. Дуже зручно використовувати, коли відео виробництво відбувається з іншими камерами, які підтримують V-LOG, наприклад LUMIX GH6. До того ж параметри V-LOG та V-709 можна обирати окремо для кожного вихідного інтерфейсу, тож одночасно можна віддавати 4K V-LOG для корекції кольорів і Full HD V-709 відео для моніторингу.

Камера підтримує HDR (High Dynamic Range) задля запобігання зайвому висвітленню світлих зон та блокування в тінях. Баланс кольорів зсувається для відображення в просторі BT.2020 з профілем HLG/BT.2020.

Web застосунок

Функціонал AW-UE160 можна настроювати за допомоги вбудованого веб-інтерфейсу. Глобальними параметрами на кшталт ІР адреси для виводу зображення, настроюваннями та PTZ функціоналом можна управляти з браузеру на комп’ютері, підключеному до ІР мережи. Для цього можна використовувати ПК, MaciPad, iPhone, Android та інші мобільні пристрої.

Програмне забезпечення Auto-tracking PTZ

Auto Tracking PTZ це окреме платне оновлення, яке дозволяє автоматично відстежувати об’єкт в кадрі завдяки розпізнаванню обличчя і без використання додаткових сенсорів. Буде корисним для зйомки освітніх проектів, подій, симпозіумів, концертів та будь яких інших ситуацій де камера потребує відстежувати обличчя в кадрі і рухатися за ним. Ба більше, детектор руху дозволяє камері продовжувати відстеження навіть коли обличчя об’єкту пропадає з об’єктиву камери.

Особливості Panasonic AW-UE160:

  • Розроблений наново 4K сенсор з найкращою чутливістю
  • Моторизований 20x оптичний зум від F2.8 до F4.5
  • Покращена продуктивність зйомки
  • Вбудований оптичний фільтр для усунення муару
  • Покращений автофокус
  • Підтримка SMPTE 2110 (окрема програмна ліцензія)
  • Функція Cropping + zoom
  • Сумісність з HDR/SDR HLG/BT.2020 та SDR/BT.709
  • Гібридна система стабілізації з двохосьовою O.I.S. та E.I.S. корекцією
  • Оновлені функції файлів сцени
  • Оновлене управління матрицею кольорів
  • Функції відображення рівня горизонту, waveform дисплей та інше

Пульт управління камерою

Кожна PTZ потребує пульт для управління функціоналом камери, включаючи панорамування / нахил, зум, фокус, діафрагма, підсилення, баланс білого / чорного, індикацію TALLY та інше. Panasonic AW-UE160 сумісна з наступними пультами управління:

  • AW-RP150
  • AW-RP60
  • AK-HRP1010
  • AK-HRP250G
  • AW-SF100
  • AW-SF200
  • AW-SF300

Камера Panasonic AW-UE160 доступна до замовлення в білому та чорному кольорах разом з додатковими опціями та пультами управління.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon