Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




На галузевій виставці NAB Show2023 Actus Digital обіцяє показати найновіші продукти для телебачення, радіо та багатоканальної відео дистрибуції (MVPD). Оновлений функціонал платформи Actus v.9.0 стане в нагоді традиційним мовникам та MVPD, а новий OTT StreamWatch дозволить суттєво спростити створення та дистрибуцію стрімінгових OTT FAST/IPTV каналів.
 
 

OTT StreamWatch забезпечує цілодобовий OTT моніторинг та запис HLS стрімів, його можна розгорнути локально або використовувати в якості SaaS сервісу. Рішення підтримує контент з різною розподільною здатністю та швидкістю від декількох CDN з транспортуванням по некерованим мережам.

OTT відео стріми наживо можуть відображатися на мультиекранах в декількох точках контролю робочого простору та поєднуватися з традиційним бродкастним контентом. Таким чином, при виникненні позаштатної ситуації можна відстежувати поширення по точках контролю, швидко виявити її походження — це допоможе інженерам швидко усунути проблему.

В додаток до визначення проблем за допомоги мультиекрану, платформа Actus в реальному часі відправляє сповіщення щодо якості аудіо-відео на критичних ланках, наприклад, відсутній чи заморожений контент, або порушення вимог до сигналу, такі як рівень гучності або відсутність субтитрів.

Інтеграція OTT StreamWatch з традиційною платформою інтелектуального моніторингу Actus надає можливість детально відстежувати ОТТ QoS інформацію при аналізі транспортних потоків. Компоненти OTA Quality Assurance (QA) та відповідності, присутні в платформі Actus будуть розширені до OTT QA. Серед компонентів, які допомагає досліджувати OTT StreamWatch — смуга пропускання, час завантаження стрімінгового медіа та проблеми буферізації для кожного відтворення в HLS стрімі. Також можлива вставка SCTE інформації, яка гарантує точний вихід цифрової реклами та повідомить про виникнення QoE/QoS проблеми під час її відтворення.

Actus Digital Intelligent Monitoring Platform v.9.0 отримала суттєві покращення. Перш за все — це додаткова підтримка стандартів, включаючи ATSC 3.0, SMPTE 2110/2022-6/7, а також найбільш поширені стрімінгові формати.

Окремих змін зазнали інструменти віддаленого моніторингу Actus Remote Video Monitoring (RVM) для інженерів та операційної діяльності MVPD компаній, а також Actus AdWatch, який спрощує маркетологам можливість створення генерованих ШІ Zero-Run та Delta-Report лід-листів.

«Велика кількість користувачів використовують системи Actus для захопленого локально або стрімінгового ОТТ контенту, однак зараз для тих хто відповідає за доставку OTA та OTT контенту з’явилась можливість застосувати гібридний підхід: традиційну платформу інтелектуального моніторингу Actus Digital доповнить OTT StreamWatch для мультиекранного моніторингу, ведення журналу відповідності, попереджень щодо якості та інші інструменти сучасного медіа простору», – вважає Кен Рубін, старший віце-президент Actus Digital. «Для тих компаній, які надають тільки FAST/IPTV канали, а також тих, хто тільки починає розвивати ОТТ, Actus може запропонувати різні моделі використання, включаючи SaaS, локальні та гібридні рішення для професійного медіа моніторингу та перевірки контенту на відповідність якості»

На виставці NAB Show 2023 Actus демонструватиме нову систему OTT StreamWatch а також оновлену до v.9.0 платформу інтелектуального моніторингу, яка включає рішення Clip Factory Pro, AdWatch та RVM (Remote Video Monitoring).

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon